Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Adventure Sport na Ski show-u:: U pravom društvu!
(Rejting 0 od 5)
Nakon sporta
Nedjelja, 17 Prosinac 2006 16:54
Na Ski show-u u Boćarskom domu jučer se okupila prava ekipa i više smo nego zadovoljni s promocijom naših malih sportova. Adventure Sport štand okupio je pustolovnu scenu u malom, a to nam je i bio osnovni cilj. Od svih 15-tak štandova na showu, na našem je cijelo vrijeme bila najveća špica. Gledajte nas u ponedjeljak na HTVu, u Zagrebačkoj panorami ;)
Sebastian Fleiss u ime oca Ernesta i Surf Shopa zainteresiranima je pričao o snowboardingu, Luka Baranović o snowkite-u odnosno bordanju sa zmajem, dečki iz riječke AdNature promovirali su svoje slijedećegodišnje pustolovne utrke.Prava atrakcija našeg štandića bio je Marko Polić iz turističke agencije Adriatic Pustolovna Putovanja koji je cijeli dan šetao pod punom pustolovnom opremom: u krpljama, pojasu, vijcima, kacigi, užetima namotanim oko sebe i još k svemu tome - s cepinom u ruci. Zbog šiljaka na nogama čistačica u Boćarskom cijeli je dan jurila za njim upozoravajući ga da se to na njegovim nogama opasno zabada u tepih.Sajam sam po sebi i nije bio Bog zna što, iznenađujuće malo posjetitelja, za što je vjerovatno najviše zaslužna slaba promocija sajma u medijima a pogotovo u Jutarnjem listu, koji je bio i organizator ove cijele manifestacije. No, nama je došlo mnoštvo pustolova koji su za Show čuli preko Portala, tako da nam je cijeli dan protekao u sjajnoj atmosferi i odličnom društvu.

Gledajte nas u ponedjeljak na HTVu, u Zagrebačkoj panorami ;)
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.