Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Bake Božićnice u akciji:: Tko želi dar?!
(Rejting 0 od 5)
Nakon sporta
Subota, 01 Prosinac 2007 01:00
Adventure Sport Bake Božićnice krenule su danas prema nama s dalekog Sjevera. Cilj im je u Brazilu na Savskom nasipu, gdje ih očekujemo 15. 12. 2007. Svaka od njih nosi jedan dar. Pozivamo Vas da se prijavite za svoj dar, jer Bake ne bi voljele da itko od vas ostane kratkih rukava. Ako ste član Adventure Sport Kluba, za dar se možete prijaviti na mail:: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , a po njega obavezno dođite u subotu, 15. 12., u Brazil! Jeeeer... Bake spremaju urnebesni Adventure Sport Party!
Pravo na dar imaju svi članovi Adventure Sport Kluba. Dovoljno je da nam od sada pa do 14. 12. pošaljete mail s naslovom ŽELIM DAR, na adresu:: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript , i uz malo sreće... eto dara! U mailu svakako navedite svoje ime, prezime, adresu i telefon. Oni koji se još nisu učlanili u Adventure Sport Klub, mogu to učiniti vrlo jednostavno, OVDJE pogledajte kako. Čim se učlane, mogu - poželjeti dar! :)

Tko dođe u Brazil na naš Božićni party - imat će dvostruku šansu za dobitak!

Budući da su darovi predviđeni za početnike (početni tečajevi), aktivne sportaše (primjerice windsurfing odjelo, Lapisov fingerboard za penjače i alpiniste...) molimo one koji se prijave za nagrade da u mejlu navedu što bi najviše željeli, ovisno o sportu kojim se bave ili koji bi, pak, željeli isprobati... Po tom ključu ćemo i izvlačiti nagrade, kako bi svatko dobio ono što mu uistinu treba... Dar možete izabrati, baku ne. Pa izvolte... Zavucite se bakama pod suknju...


Tu su::


SKIKE
NAGRADA:: SKIKE
New fun - new sports! Mnogi od Vas već su bili na promociji Skike i pojurili na rolama po zemlji, makadamu, blatu, pa čak i šljunku! Kamenčići i kamenje, rasuti šljunak, lišće, zemlja, manje korjenje drveća,.. ništa nije problem.Kotači su na napuhavanje tako da je amortizacija nesavršenosti podloge maksimalna. Pumpaju se kao i sve ostale gume od bicikla. Imaju i kočnicu, pa mogu i uzbrdo i nizbrdo. Skike su stvarno zakon!
Baka Božićnica najsretnijem od sretnih poklonit će jedne SKIKE!!!
Više o Skikama pročitajte OVDJE i OVDJE.
Cijena:: 250 eura.
www.skike.comPERNA SURF
NAGRADA:: Vikend windsurfing tečaj (Za dvoje)
Klub jedrenja na dasci Perna surf poklanja vikend polupansion u hotelu Komodor Perna na Pelješcu i tečaj jedrenja na dasci od 6 sati. Za dvije osobe! Treba se iskoristiti u vremenu od 06.06. do 06.07.2008 ili 22.08. do 14.09. 2008.
Vrijednost:: 3.000kn
www.surf-shop.com.hrBIG BLUE SPORT
NAGRADA:: OPEN WATER DIVING:: Početni tečaj ronjenja
Jedan od ponajboljih ronilačkih centara na Jadranu – Big Blue Sport u Bolu na Braču poklanja tečaj ronjenja za početnike, Open Water Diving. Tečaj traje tjedan dana, 5 sati dnevno, uključuje teoriju, zarone i ispit nakon kojeg polaznik dobiva diplomu i iskaznicu ronioca s bocama, te tako ostvaruje pravo ronjenja, uz pratnju instruktora, do 19 metara. Nagradu možete iskoristiti tijekom 2008. godine, osim u kolovozu.
Cijena:: 290 eura
www.big-blue-sport.hrPARAGLIDING OBUČNI CENTAR EKOING KALNIK
NAGRADA:: Info tečaj paraglidinga za dvije osobe
Provedite jedan dan na Kalniku u Obučnom centru za pilote parajedirlica "EKOING-KALNIK" i okusite zračnu struju. Na Kalniku je duga tradicija slobodnog letenja, jedno je od prvih poletišta u Hrvatskoj. Tu su 2 poletišta na Velikom Kalniku i trenažni teren na Malom Kalniku koji omogućavaju izuzetne uvjete za obuku i napredno letenje. Obučni centar na Kalniku djeluje od 2004. Info tečaj služi upoznavanju s ovom zrakoplovnom disciplinom, a sastoji se od tandem leta u dvoje s instruktorom i samostalnog rada na trenažnom terenu. Slobodno izabarite dan vikendom po želji i posjetite nas.
Vrijednost nagrade:: 1.000kn
www.paragliding-obuka.comPERNA SURF
NAGRADA:: Windsurfing odjelo
Odjelo za windsurfing ION Element Semy dry 4/3 mm vel. 52 (L), daruje  Klub jedrenja na dasci Perna surf.
Cijena:: 1.100 kn
www.surf-shop.com.hrCIKLO CENTAR
NAGRADA:: SIGMA SPORT Mirage EVO
Sa 5 W i više od 20 luxa, Mirage EVO je jedno od najsjajnijih halogenih prednjih svjetala za bicikl. Instalirati ga možete na bilo koju vrstu bicikla u samo nekoliko sekundi i bez uporabe ikakvih alata. S baterijom koja je uključena u standardni paket, Mirage EVO će vam blještavo osvjetljavati put punih 3,5 sati i pokazivati koliko vam je još baterije ostalo, a ukoliko vam se baterija isprazni možete je jednostavno napuniti punjačem koji je također uključen u standardnom paketu.
Mirage Evo specifikacije:
•    Maksimalno osvjetljenje koristeći free-form reflektor
•    Montiranje bez uporabe alata
•    Podesiv po visini
•    Indikator potrošenosti baterije
•    Trajanje baterije do 3,5 sati
•    Otporan na kišu

Sadržaj paketa:
•    Mirage Evo
•    Pb punjiva baterija
•    Punjač za bateriju
•    T-Bone

www.ciklo-centar.hrCIKLO CENTAR
NAGRADA:: SIGMA SPORT BC 1606L DTS+ Kadenca
BC 1606L DTS je Sigmin top model koji će ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih, čak i po noći. Ovaj bežični uređaj omogućava vam pregled svih esencijalnih funkcija tijekom vožnje, a pozadinsko osvjetljenje pruža vam uvid u situaciju čak i po noći. Integrirani memorijski čip čuva vaše podatke o prijeđenim relacijama, utrošenom vremenu, veličini kotača za dva bicikla i sl. prilikom zamjene baterije. Jedna od važnijih funkcija ovog uređaja je mogućnost korištenja na dva bicikla istodobno pri čemu se čuvaju postavke i svi rezultati za svaki bicikl posebno, a moguće je i njihovo kombiniranje.
Cijena:: 469kn
www.ciklo-centar.hrABSOLUTE ADVENTURE
NAGRADA:: Izlet na ABSOLUTE ADVENTURE roping poligon
Agencija za pustolovni turizam Absolute adventure nagrađuje četvero dobitnika, odnosno 2 para, po bilo kojem principu uparenih, izletom u Ekoselo Žumberak. Parovi s djecom slobodno mogu povesti i svoje mališane. Naš tim poziva Vas da posjetite prelijepi i pomalo neotkriveni Žumberak te se okušate u savladavanju vježbi na visini te penjanu na umjetnoj stijeni visine 8m. Osim adrenalinskog uzbuđenja na AA roping poligonu moguće je i jahati. Slobodno izabarite dan vikendom po želji i posjetite nas.
Vrijednost nagrade:: 1.000kn.
www.absolute-adventure.hrIGLU SPORT
NAGRADA:: 2x lapisova daska za trening - FINGERBOARD
Daska za jačanje ruku i prstiju, predviđena ponajviše za alpiniste, penjače...
Cijena po komadu:: 599 kn
www.iglusport.hrTOMISLAV FRANIĆ

NAGRADA:: 5x sportska masaža by TOMISLAV FRANIĆ
U ovoj ponudi, osim same masaže, jedinstven je i dolazak kod Vas u kuću ili kod Vas na posao. Radno vrijeme je klizno i kliže od 09:00 do 21:00 sati po dogovoru. Termin kod multisportaša, pustolofca Tomislava Franića možete rezervirati na:: 098 190 8000 ili na mail:: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (dodati .hr na kraju)
Cijena:: 200 kn - 90 min.ADRIATIC ADVENTURE

NAGRADA:: Pustolovni izlet na Bjelolasicu
Adriatic Pustolovna putovanja poklanja Adventure jednodnevni multiactivity izlet (krpljanje, quad, motorne sanjke) na Bjelolasici za dvije osobe. Uz topli čaj, kavu ili kuhano vino, gostima dajemo upute i pravila ponašanja na izletu. Potom slijedi podjela opreme i priprema za izlet. Svaki gost dobija krplje, štapove i gamaše. Zatim slijedi polazak na snježne proplanke širim područjem Bjelolasice.
Vrijednost:: 600 kn.
www.adriatic-adventure.comSPORTSKA KNJIGA
NAGRADA:: 2x knjiga 'Stretching'
Istezanje je važna veza između sjedećeg i aktivnog načina života. Održava gipkost mišića, priprema nas za kretanje i pomaže da se svakodnevne promjene tjelesnog stanja, od neaktivnosti do intenzivne aktivnosti podnose bez posljedica. Veliki broj ljudi počinje vježbati, a da nema prethodnog osnovnog znanja o tjelesnim procesima. Istezanje nije komplicirano, ali ako se radi pogrešno može prouzročiti više štete nego koristi.
Cijena:: 80kn
www.sportska-knjiga.hrSPORTSKA KNJIGA
NAGRADA:: 2x knjiga 'Mentalni trening za sportaše'
Bez obzira jeste li vikend - sportaš ili ozbiljan natjecatelj knjiga 'Mentalni trening' bit će vam koristan vodič do vaših sportskih ciljeva. Mentalni trening pomaže vam da u kratkom vremenu usvojite pozitivan stav koji "obične" sportaše pretvara u pobjednike ... kako na natjecanjima, tako i u svakodnevnom životu. Naučit ćete kako postati predaniji, kako svladavati zapreke na putu do uspjeha i postići veće profesionalno, pa i životno zadovoljstvo.
Cijena:: 100kn
www.sportska-knjiga.hrSPORTSKA KNJIGA
NAGRADA:: 2x knjiga 'Umjetnost liječenja sportskom masažom'
U ovoj knjizi daju se praktični načini kako spriječiti ozljede, poboljšati nastup, brže se oporaviti i umanjiti stres te opustiti umorne i krute mišiće tehnikama masaže i samomasaže. Jedinstveni prilozi pokazuju 30 tehnika samomasaže za područja koja je teško dohvatiti, postupke masaže za više različitih sportova, uključujući trčanje, biciklizam, skijanje, planinarenje, kajakaštvo, slobodno penjanje, plivanje, jedrenje na dasci... postupno i detaljno prikazujući izvođenje svake tehnike uz obilje crteža.
Cijena:: 80kn
www.sportska-knjiga.hrSPORTSKA KNJIGA
NAGRADA:: 2x knjiga 'Od jogginga do maratona'
Odlična knjiga poznatog američkog maratonca Jeffa Gallowaya, koja nas uvodi u svijet trčanja te nam nizom praktičnih savjeta omogućuje postizanje najboljih rezultata u trčanju na duge pruge i maratonu. Jeff Galloway nas upućuje kako poboljšati treninge i ubrzati trčanje skrečući nam pozornost na moguće ozljede, daje nam mjesečne prgrame trčanja te nas nadahnjuje, neovisno o našoj dobi i spolu da živimo zdravo.
Cijena:: 110kn
www.sportska-knjiga.hrSPORTSKA KNJIGA
NAGRADA:: 2x knjiga 'Brzina agilnost eksplozivnost' 
Kako trener može razviti sportsku vještinu sportaša? Na to ćemo pitanje odgovoriti u ovoj knjizi prepunoj vježbi. Knjiga sadrži vježbe za razvoj brzine, agilnosti i eksplozivnosti. Poboljšanje stupnja forme unutar ograničenog vremenskog perioda trenerima će uvijek biti izazov. K tome još, krive informacije ili komplicirane formule mogu vas katkad zbuniti dok odabirete vježbe za svoju momčad. Ova se knjiga usmjerava na izravan pristup upotrebe vježbi i za trenere i za sportaše. To nisu standardne vježbe u teretani. Prije bi one bile netradicionalne vježbe na terenu koje se mogu koristiti uz minimalne troškove.
Cijena:: 110kn
www.sportska-knjiga.hrPINTAR DESIGN
NAGRADA:: Knjiga 'Paragliding - priručnik i vodič za parajedrenje'
Absolute Adventure daruje knjigu "Paragliding - Priručnik i vodič za parajedrenje", koja obuhvaća sve elemente o ovom prelijepom sportu, od početnih koraka pa do dizanja prema bazi oblaka te kretanja u prelete, vožnje tandema ili startanja pomoću vuče. Ovu jedinstvenu knjigu o parajedrenju upotpunili smo i dodatkom "Vodič po Hrvatskoj".
Cijena:: 190kn
www.knjiga.paragliding.hrPERNA SURF
NAGRADA:: Majica North Kiteboarding
Poklanja:: www.surf-shop.com.hr
Cijena:: 300knPERNA SURF
NAGRADA:: Majica GHOST 
Poklanja:: www.surf-shop.com.hr
Cijena:: 250 KnŽUTI MAČAK

NAGRADA:: 2x World Cup servis skija.
Posebna obrada klizne plohe, ručna obrada rubnika specijalnim turpijama (world cup i dijamantne turpije), višestruko premazivanje skija W.C. voskom s visokim postotkom flour-a, te Ceramic disc finish. WINTERSTEIGER CERAMIC DISC FINISH  - za potpuno zadovoljstvo skijanja
PREDNOSTI KREAMIČKE OBRADE::
 - precizna geometrija rubnika
 - točan kut cijelom dužinom skije/borda
 - fina i glatka površina rubnika
 - skije/bordovi lakše okreću i jamče bogatiju izvedbu i više zabave
 - skije/bordovi bolje drže na ledu, što uvelike povećava sigurnost
 - rubnici duže ostaju oštriji
www.zutimacak.hrAROMATERRA
NAGRADA:: 3x Pripravak za njegu kože
Poklanjamo pripravke za njegu kože po izboru dobitnika. Svi pripravci izrađuju se individualno, prema specifičnim zahtjevima kože korisnika, od vrhunskih eteričnih i biljih ulja i hidrolata.
Vrijednost:: 3x150kn
www.aromaterra.hrUDRUGA BILOGORA PAPUK 1991
NAGRADA:: Jahanje
Klubovi za daljinsko jahanje Udruga Bilogora Papuk 1991 i Konjički klub Jaska poklanjaju 2 sata terenskog jahanja sa vodičem na konju koji aktivno sudjeluje u natjecanjima u daljinskom jahanju i na Državnom prvenstvu. Jaše se po šumi, brdima, ide se preko vode, kanala, kroz blato i sve ostale prepreke kroz koje prolaze jahaci tijekom natjecanja. Da bi ovu nagradu dobitnik ostvario obavezno treba znati jahati. Ukoliko ne zna jahati dobiva šetnju na konju kojeg vodi vodič na ruku.
Cijena 200 kn za terensko jahanje, a oni koji na žalost ne znaju, vrijednost je 50kn.
www.udruga-bilogora-papuk-1991.hrVIRTUS WELLNESS
NAGRADA:: 2 posjeta Spa & Relax centru Virtus Wellness
Pokalnjaju 2 posjeta Spa & Relax centru (pristup sauni, bazenu s hladnom vodom, hidro-masaži, jacuzzyju, tuševima s masažom, pristup internetu i mjesto za odmor i relaksaciju kao i pladanj sa svježim voćem) i 30% popusta za sve ostale sadržaje koje Wellness centar Virtus nudi:: vrhunska teretana, dijagnostika, aerobik, pilates... Posebnost našeg Wellness centra je i antropološka dijagnostika kroz koju možemo saznati sve o stanju organizma a služi za programiranje treninga i eventualne savjete o prehrani na koju će dobitnici između ostalog dobiti 30% popusta.
www.virtus-wellness.hr


___

Oni koji još nisu članovi Adventure Sport Kluba, a žele to postati, javljamo da učlanjenjem ostvaruju pravo za sudjelovanje u ovoj, i svim ostalim budućim nagradnim igrama. Naravno, s Adventure Sport iskaznicom ostvaruju i brojne popuste na sportsku opremu diljem Hrvatske, sportske tečajeve, servise, izlete, putovanja... OVDJE pogledajte kako se i zašto učlaniti u AS Klub.

___

Vidimo se 15.12. od 20h u Brazilu! Dobrodošli :)


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.