Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Glasati možete još samo danas!!
(Rejting 0 od 5)
Nakon sporta
Ponedjeljak, 10 Prosinac 2007 01:00
Još samo danas možete glasati za sportaša, sportašicu, ekipu, događaj i novinara godine Adventure Sport Portala. Ukoliko još niste poslali svoj glas, učinite to odmah, da drugi ne odluče umjesto vas i vašeg brata također.
U samo dvije od pet kategorija, čini se da je pobjednik izvjestan, ali u ostalima razlika među kandidatima je tek koji glas a najneizvjesniji je izbor sportaša gdje prvu dvojicu razlikuje tek jedan glas. Iziđite na izbore, jer, svaki glas je bitan.


Nominirani su (po redosljedu "eto onako" a za detalje skrolaj):

Sportaš godine:
1.    Šime Stipaničev
2.    Zvonko Čubrić
3.    Matija Kvasina
4.    Ivica Škopac
5.    Dejan Patrčević

Sportašica godine:
1.    Karla Fabrio
2.    Antonija Orlić
3.    Iris Bostjančić
4.    Darija Bostjančić
5.    Tea Đurek

Ekipa godine:
1.    Hrvatska ženska ekspedicija Cho-Oyu
2.    Hrvatska cestovna biciklistička reprezenacija
3.    Hrvatska reprezentacija u planinskom trčanju
4.    Sunčica Hraščanec i Biljana Težak
5.    Atletski klub Sljeme

Događaj godine:
1.    Biciklistička utrka "Kroz Hrvatsku"
2.    Olimpijski triatlon europski kup u Splitu
3.    SljeMan
4.    Hrvatski ženski uspon na Cho-Oyu
5.    Transat Šime Stipaničeva

Novinar godine:
1.    Ivan Mučnjak
2.    Veronika Jurišić
3.    Dragan Janković
4.    Boris Čujić
5.    Damir Ćurić

Detaljnije o nominiranima OVDJE.


Priopćenje Adventure sport izbornog povjerenstva:

Priopćenje

1. Pravo glasa ima ukupno sada već 2100 članova Adventure Sport Portala i oni koji će do kraja izbora to postati. (Da li se nalazite na popisu birača možete provjeriti ovdje a ukoliko niste, prijavite se ovdje.)

2. Vaši glasovi primaju se do 10. prosinca 2007. godine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript s naznakom (naslov) "Izbori 2007 - Hrvatska", ukoliko ste iz Hrvatske, a "Izbori 2007 – Dijaspora", ukoliko ste izvan Hrvatske.

3. Službeni rezultati biti će objavljeni na velikom Adventure Sport božićnom partyju 15. prosinca 2007. a lista svih glasača i njihovih glasova biti će objavljena 16. prosinca 2007., dijelom radi transparentnosti, dijelom da se zametne kavga.

4. Svaki glasački listić mora sadržavati ime, prezime i fan profil (nick, nadimak) glasača, te naziv kategorije (sportaš, sportašica...), osobe i događaje za koje se glasa. Ukoliko nije naveden fan profil, listić će se smatrati nevažećim.

5. Ne morate glasati za svaku kategoriju ukoliko to ne želite ali pripazite da navedete kategoriju jer ukoliko napišete "Cho-Oyu" neće biti jasno glasujete li za događaj ili ekipu godine.

___

Proglašenje pobjednika održat će se, dakle, u subotu, 15.12. u sklopu veelikog Božićnog Adventure Sport Partyja, u Klubu Brazil na Savi. Počinjemo u 20 sati. Svi vi koji volite čitati AS Portal ste pozvani na feštu, vidimo se!

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.