Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ona je najbolja na svijetu
(Rejting 5.00 od 5)
Nakon sporta
Autor: Adventure Sport Team   
Nedjelja, 21 Studeni 2010 20:12

Naša najbolja atletičarka, svjetska i europska prvakinja u skoku u vis, Blanka Vlašić danas  je u Monte Carlu dobila priznanje za najbolju atletičarku svijeta 2010. godine 


Blanka je po prvi puta osvojila tu nagradu i to za sezonu u kojoj je postala svjetska dvoranska i europska prvakinja, pobjednica Dijamantne lige i najbolja atletičarka Europe, te je pobijedila na 18 od 20 mitinga. Dobila je najviše glasova u konkurenciji jamajčanske sprinterice Veronice Campbell-Brown, Amerikanke Allyson Felix, btitanske sedmobojke Jessice Ennis i kenijske srednjeprugašice Milcah Chemos Cheywa.Do

'Bila je to teška sezona u kojoj sam se borila s letvicom, protivnicima, ali i svojim malim demonima i slabostima. Jako sam sretna zbog nagrade i nastojat ću biti još bolja sljedeće sezone. Zbog toga ću po prvi puta preskočiti zimsku dvoransku sezonu kako bi se što bolje pripremila za izazove na otvorenom', kazala je Blanka u Monte Carlu.
'Taj rekord mi je i dosad bio dostižan, bilo je mojih skokova koji su bili jako blizu rekorda. Svjetski rekord je za mene poput para jako lijepih cipela u dućanu koje kao dijete tako jako želite. Kada odrastete dođete u priliku da ih kupite, a ja sam sada odrasla i spremna. Po prirodi sam perfekcionista i uvijek nastojim dati sto posto', kazala je je Blanka o svijetskom rekordu.

Nagrada za najboljega atletičara pripala je Kenijcu Davidu Rudishi.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.