Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Portal treking lige
(Rejting 5.00 od 5)
Nakon sporta
Autor: Šimun Cimerman   
Ponedjeljak, 17 Siječanj 2011 18:15

 

Sa veseljem vas obavještavamo da je prvi portal posvećen trekingu www.treking-liga.com u funkciji!
Moj kolega Alen Paliska i moja malenkost dali smo si truda da na jedno mjesto stavimo sve vezano uz treking u Hrvata ikad, tako da ćete naći foto galerije i rezultate od 1998-2010!

Stoga, čestitke Alenu koji je to sve strpljivo umrežio i udovolji nekim, u najmanju ruku, sumanutim prohtjevima sa moje strane.

Pozivamo vas da napravite i svoj trekerski profil u odjeljku "Zajednica" i da podijelite sa nama vaša iskustva.

Od noviteta imamo još i kategorizaciju trekera u odjeljku "kategorizejšn". Status "Treker" ima čak 1227 natjecatelja (svi koji su završili "samo" planinarsku kategoriju), dok status "Ultra Treker" ima 379 natjecatelja (svi koji su završili barem jednu Ultra utrku). Također, Ultra Trekeri mogu ostvariti najviše 5 zvjezdica za titulu "Supertreker" (za sada najviše imaju Darija Bostijančić i Kristijan Šivak, 4 zvjezdice), a detalje ćete vidjeti na portalu.

Zagorje trekk
Zagorje trekk je u punoj pripremi, prošli tjedan smo definirali stazu. Bit će to do sada jedna od najzanimljivijih i najdinamičnijih staza (kružna staza od 50 km za Ultru, sa 20 kontrola, točno 25 km za Planinarsku i 12 za Jogging). Zagorje se pokazalo kao pun pogodak za zimsku utrku, koncept "odcrkvice do crkvice" i "od kleti do kleti" funkcionira sjajno.

Do sada imamo 70 prijava, krajnji rok za prijave je još 10 dana, stoga - navalite!

Daljnje informacije slijede tijekom ovog i sljedećeg tjedna. 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.