Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Predavanje:: Što trebaju jesti sportaši?
(Rejting 4.00 od 5)
Nakon sporta
Autor: Nedeljko Vareškić   
Ponedjeljak, 08 Lipanj 2009 07:08
Predavanje pod nazivom Prehrana sportaša će dati odgovore na dva osnovna pitanja koja muče svaku osobu koja se aktivno ili rekreativno bavi sportom: koliko je uistinu važna pravilna prehrana u životu jednoga sportaša, te na što trebaju posebno obratiti pozornost osobe koje se aktivno ili rekreativno bave sportom?
Naš triatlonac, čiji se život uz trening i odmor vrti oko tržnice i frižidera, će iz osobnog iskustva govoriti o tome kako se uz adekvatnu prehranu može pobijediti i talentiraniji suparnik koji ne vodi brigu o svojoj prehrani.
 
Predavači su Dr. sc. Darija Vranešić Bender, dipl. ing. biotehnologije i Dejan Patrčević, PRO Ironman, državni prvak u sprint duatlonu i dugom triatlonu.
 
Predavanje će se održati u srijedu 10.06.2009. u 18:30 sati u prostorijama Hrvatskog planinarskog društva „Zagreb-Matica“, Frane Petrića 4/II kat, Zagreb.
 
Ulaz na predavanje je besplatan.
 
Predavanje se održava u sklopu serije predavanja Kretanjem do zdravlja koja je uvod u veliku kros utrku Volim trčanje koja će se održati 25. lipnja 2009. godine na Savskom nasipu u Zagrebu.
 
Više informacija o utrci na adresi www.utrke.net/volim-trcanje/

 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.