Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Priča o alpinisticama
(Rejting 3.00 od 5)
Nakon sporta
Nedjelja, 19 Srpanj 2009 23:23
U srijedu, 22. srpnja 2009. s početkom u 21:00 sat u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1 u Rijeci održat će se premjerna prezentacija foto i filmskog materijala Hrvatske ženske ekspedicije "Mt.Everest 2009".
U srijedu, 22. srpnja 2009. s početkom u 21:00 sat u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku, Strossmayerova 1 u Rijeci održat će se premjerna prezentacija foto i filmskog materijala Hrvatske ženske ekspedicije "Mt.Everest 2009". U 90-minutnoj izuzetno atraktivnoj prezentaciji vidjet će se uvodni spot o najvišoj planini na svijetu, nakon toga članice ekspedicije i voditelj komentiraju 430 fotografija, slijedi 20-minutni film i predstavljanje svih članica. Ulaz je besplatan, no potrebno je na blagajni podignuti ulaznicu.


Iris (lijevo), Darija i Lakhpa Sherpa na vrhu Everesta

Ne znam jeste li još na Dalekom istoku ili negdje drugdje, no ako ste u Hrvatskoj bilo bi mi drago da dođete u Rijeku.


Ena Vrbak ispod Južnog sela
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.