Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Sretan ti 26. rođendan Lacko!
(Rejting 0 od 5)
Nakon sporta
Srijeda, 09 Svibanj 2007 15:58
Visi Laci jedva se držeći jednom šapom na grani koju je već gotovo ispilio neki jako ljuti pas i sasvim je izvjesno da će za koji čas grana puknuti te će tusti multisportaš pasti dolje. Ispod Lacia, jedva čekajući da se već navedeno izvjesno i dogodi, razjapljenih ralja i iskeženih zubiju, strpljivo slini hrpa oštrih pasa. A Lacko će, također svjestan skorašnjeg izvjesnog pada, mrtav 'ladan: "ZNAM DA ĆU SE JEDNOGA DANA OVOME SMIJATI!"
SREEEEEEEEEETAAAAAN ROOOOOĐEEEENDAAAAN LEEEEEGEEENDOOOO!!! :)

Lacko je već sam sebe za ročkas jutros sadomazo počastio ranojutarnjom (u pet i pol) Gelender ligom, a predlažem da ga mi svi počastimo malim znakom pažnje - tako da, ukoliko još nismo, svi skupa pročitamo jedan njegov legendarni tekst koji kaže:: Shit happens ili sranje u planinama.

Sretan ti Garfielde taj tvoj jubilarni 26.-ti i želimo ti barem još 3 x toliko! ;)

Tvoji
Adventure Sport Membersi

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.