Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
No balls!
(Rejting 5.00 od 5)
Razgovor
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 09 Veljača 2009 15:52
Evo jednog sporta o kojemu se na našem portalu rjeđe piše - paintballa. Predstavljamo ženski paintball tim iz Pule - prava rijetkost u ovom pretežno muškom sportu.
Iako se u paintballu natjecanja ne djele po spolu, naš se team sastoji od tri cure – Maja, Jagoda  i Tea poznatije kao team “No balls”. Prvi put smo zaigrale paintball prije dvije godine povodom Teinog rođendana kada nas je Jasen (stari član  i osnivač kluba) upoznao sa pravilima i samom igrom.Odmah smo se oduševile i odlučile postati članovi kluba no pomoglo je i to što je članarina za cure besplatna (odličan način za ujednačavanje broja cura i dečki u klubu). Nakon toga smo dolazile što smo redovitije mogle i zivkale prijatelje da nam se pridruže. Na nagovor starijih igrača ubrzo smo se upoznale sa speedballom koji nam se dopao mnogo više od šumskog ili rekreacijskog igranja.Naravno, uslijedila je kupovina markera i još ponekog djela opreme u skladu sa mogućnostima. Na prvom turniru kojem smo bile sudjelovale smo kao pomoć pri organizaciji čisteći balone u pauzama između utakmica a već na sljedećem turniru smo se prijavile i igrale kao “No balls”. Što se imena tiče ne sjećamo se kako smo do njega došle, ali sve nasmije pa smo ga odlučile zadržati. Dosad smo se natjecale na četiri turnira (Pula, Varaždin, Zagreb i Križevci ) i svaki nam je ostao u lijepom sjećanju jer smo se odlično provele, a i iskusniji teamovi su nam uvijek pri ruci za bilo kakvu pomoć ili savjete.Tu su I naši sponzori Tomi i Jasen (Plan B) koji su nam uvelike pomogli oko opreme, bilo da nam je trebala tehnička pomoć ili posudba. Moramo priznati da smo pred prvi turnir imale veliku tremu posebno jer smo trenutno jedini ženski team koji trenutno igra ali trema je vrlo brzo splasnula jer su nas sve ekipe odlično prihvatile. Trenutno se veselimo novim turnirima i iskustvima koja donose, a nadamo se da ćemo uskoro u terenu stajati nasuprot još bar jednog ženskog teama!

 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.