Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
9. planinarski Križni put
(Rejting 5.00 od 5)
Sa svih strana
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 11 Ožujak 2009 09:46
Vlč. Mario Stjepan Šikić, svećenik s najviše završenih 'Ironman' utrka među hrvatskim Ironmanima, poziva na planinarsko hodočašće.
U Kutini, 14.3.2009., organiziramo "9. planinarski Križni put". Svake godine je sve više sudionika iz raznih krajeva Lijepe naše.

Smisao je duhovne naravi. Tijekom 30km trase, zastaje se na 14 postaja i uz molitvu koju predvode mladi, razmatra se o prolaznosti i participira na muci i smrti Kristovoj u korizmenom raspoloženju, ali ne manjka ni pjesme ni okrepe na svakoj od postaja.

Križni put počinje u 7h, ispred crkve u Kutini i tamo završava sa svetom misom u 18h.

Nisu potrebne prijave, nema startnine, a za okrepe se brinu Moslavci koji uvijek pokažu svoju široku dušu i nude kolačima, kiflicama, čajem (tu i tamo koji gemišt) a za uspomenu svaki sudionik dobije kapu šiltericu s logom planinarskog križnog puta.

Ponjeti mini ruksak ili torbicu s kabanicom, fotoaparat... ako ste audiofil, nitko vam neće zamjeriti ako vam je MP3/4 pri uhu... tak mi je i samome, mada sam župnik!

Vlč. Mario Stjepan Šikić, župnik u Ilovi ( 12. i 13. postaja križnog puta)
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.