Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Cro raft team na Svjetskom prvenstvu u Costa Rici
(Rejting 5.00 od 5)
Sa svih strana
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 30 Rujan 2011 21:43

Hrvatska rafting reprezentacija 2.10. putuje u Costa Ricu na Svjetsko prvenstvo u raftingu.

Natjecanje će se održati na divljim vodama rijeke Pacuare od 5.-11. listopada. Nastupiti će 32 najbolje reprezentacije iz cijelog svijeta. Natjecanje će se održati u 4 discipline sprint, H2H, slalom i maraton. Favoriti za ukupnu pobjedu su reprezentacije Brazila, Japana, Češke, Velike Britanije i SAD-a.
 


Ekipa Delta Sport iz Splita će biti ovogodišnji CRO RAFT TEAM. U tekućoj godini  osvojili su ukupno 2. mjesto u Europskom kupu, natjecanju  u kojem u 6 utrka nastupi preko 80 ekipa.
Članovi ekipe su Zvonimir Perasović, Jere Cokarić, Lino Jakšić, Marin Ostojić, Ante Matić, Ivan Nejašmić i zamjena Mario Tomasović.
Ekipa se nada plasmanu u TOP 10,  ali svaki rezultat u gornjoj polovici biti će uspjeh, s obzirom da su 2. najmlađa ekipa na natjecanju. Odlazak na SP pomogli su Hrvatski kajakaški savez, HOO, Grad Split.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.