Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Fridge - najbolje od zimskih radosti
(Rejting 0 od 5)
Sa svih strana
Autor: Dejan Azenic   
Petak, 11 Listopad 2013 00:00
 
 
Fridge je najveći “snježni” festival u regiji koji spaja spektakularne zimske sportove i poznate glazbene izvođače. 
Festival je dobro poznat u Mađarskoj, a od ove godine obožavatelji mogu uživati u usporednom događaju u Beču. 34 metra visoka i 100 metara dugačka ski i snowboard rampa će biti postavljena u oba grada (Budimpešti i Beču), gdje će obožavatelji zimskih sportova moći gledati Gold AFP Big Air natjecanje. Slijedi snowboard 4star TTR natjecanju s najboljim vozačima iz cijelog svijeta.
 
U Budimpešti će prvi put biti održano natjecanje na motornim sanjkama (Ski-doo). Natjecatelji su već dobro poznati iz X Games natjecanja i vjerujemo da će učiniti spektakularan show za sve posjetitelje. U sklopu budimpeštanskog Expo sajma će biti održan Snow Show na kojem će ponuđeno sve što je potrebno za zimske sportove.
 
Fridge i Snow Show u Budimpešti održat će se od 21.-24. studenog, dok će se Fridge Beč održati od 22.-23. studenoga.
 
Pojedinosti o spektakularnim sportskim događajima i uzbudljivim glazbenim izvođačima će biti objavljen uskoro na stranicama:
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.