Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nema zime za Mrvu
(Rejting 0 od 5)
Sa svih strana
Autor: Tomislav Cvitković   
Četvrtak, 02 Veljača 2012 12:06

Hrvoje Starjački jedva je dočekao put u Valkenburg, njegovo mjesto iz bajke. Nizozemska je ovog vikenda domaćin druge ovosezonske utrke Red Bull Crashed Ice svjetskog prvenstva. 

Mrva je propustio siječanjsku premijeru u američkome St. Paulu, što u njemu pojačava želju za mrvljenjem suparnika na jedinstvenom ledenom „toboganu“.
Hrvoje je siguran da neće biti BRRRRRRRvoje (iako je debeli minus zagarantiran)!  U Valkenburgu je 2011. osvojio zlatnu kacigu za najboljeg debitanta!

SPREMAN¨
- „Gledao sam prvu utrku, konkurencija u SAD-u bila je kao i prošle godine – braća Croxall i Finci su klasa za sebe, a Švicarci i Nijemci su sve bolji. Spreman sam izazvati ih!“

STABILAN
- „Ljetos sam se dvadesetak puta na rolama spustio niz Medvednicu u hokejaškoj opremi. Fizički sam vrlo stabilan, ne padam, a to mi je bio dodatni mentalni trening. Kao i Red Bull, vitaliziram tijelo i duh.“

ISKUSAN 
- „Lani sam nastupao u hokejaškoj opremi, s puno štitnika, a sada sam pripremio in-line skejterske hlače. Zašto? Shvatio sam, a tako se odijevaju i oni najbolji, da treba izbjegavati krute stvari i imati što manje opreme na sebi. Smrznuti se sigurno neću, adrenalin to neće dopustiti, iskusan sam ja!“ (smijeh)

FOKUSIRAN
- Posao ne trpi (radi kao mehaničar, op.a.), cijelo sam vrijeme u treningu – ponedjeljkom i utorkom je to suhi treninga, a petkom i nedjeljom igram hokej s veteranima, imamo klub „Amateri“, ime je dobio po meni! Znači, prolazim kvalifikacije u petak i na TV-u sam!!! 

Završne knock-out dvoboje 64-orice najboljih na 2. utrci Red Bull Crashed Ice svjetskog prvenstva pratite u subotu 4. veljače preko redbull.hr. I Mrva će, sigurni smo, lomiti led s njima!  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.