Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Otkazan New York Marathon
(Rejting 0 od 5)
Sa svih strana
Autor: Š.M.   
Subota, 03 Studeni 2012 20:03

Jedan od najpoznatijih svjetskih maratona, onaj u  New Yorku, na kojem je ove godine trebalo sudjelovati preko 50.000 trkača,  otkazan je zbog oluje Sandy.

Iako je tek koji sat ranije, gradonačelnik New Yorka, Michael Bloomberg kazao da je moralna obveza grada održati maraton, spominjući i odluku nekadašnjeg gradonačelnika Giulianija koji ga nije otkazao ni nakon napada na New York 11. rujna, već ga samo odgodio za dva mjeseca.
Ipak se, pritisnut velikim brojem kritika, predomislio i izjavio - maraton je bio integralni dio života New Yorka kroz 40 godina, u njemu redovno učestvuju tisuće naših sugrađana i još više stranaca, milioni ga gledaju preko TV ekrana, no sad smo ga morali otkazati, za grad je najbitnije da se normaliziraju prometnice i život vrati u normalu. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.