Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
10. rođendan Pannonian challenge-a u Osijeku
(Rejting 0 od 5)
Spektakli i festivali
Autor: Vjeko Lončarević   
Petak, 21 Kolovoz 2009 09:47
Jubilarni deseti po redu Pannonian challenge, najextremniji festival na obje obale rijeke Drave, koji privlači najbolje od najboljih iz Hrvatske, susjednih zemalja i šire, održava se u Osijeku od 19 do 23. kolovoza 2009.
Natjecanje će se kao i prethodnih godina odvijati na dvije atraktivne lokacije. U skate parku na popularnoj osječkoj "srednjiki" održat će se natjecanja za skate, in-line skates, MTB street i bmx vozače. Budući da je osječki skate park dobro opremljen, mjesta za dobre trikove je i više nego dovoljno, stoga očekujemo mnoštvo vratolomija i dobrih vožnji jer uz vječno jaku konkurenciju potrebno je stvarno dati sve od sebe kako biste postali kraljem Panonske nizine.

Nakon što završe sve "ulične borbe" natjecanje se premješta na još atraktivniju lokaciju na lijevoj obali Drave, gdje vas u savršenom hladu šumice očekuju atraktivni MTB 4X te BMX dirt session. MTB 4X sam po sebi donosi mnoštvo zanimljivosti budući da četiri natjecatelja voze istovremeno po zajedničkoj stazi, pa je dopuštena i određena doza grubosti. Organizator ove godine najavljuje nešto zahtjevniju MTB 4X stazu nego do sada.

Dirt jump svake godine dolazi kao šećer na kraju, ali ujedno znači i zatvaranje Pannonian challenge-a. Prošlogodišnja staza za dirt ponudila je gledateljima stvarno dobru zabavu budući da su natjecatelji letjeli po 5-6 metara u zrak te imali vremena za raznovrsne trikove u zraku. Nadamo se da će ovogodišnja dirt igraonica nastaviti stopama prošlogodišnje, jer ovi XXL skokovi se svakako isplate doći pogledati.

Program ovogodišnjeg natjecanja pogledajte ovdje.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.