Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Biram nezaboravno ljeto!!! Biram RTM kajake!!!
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Utorak, 07 Srpanj 2009 12:37
U 2009 godinu firma Matis ušla je sa brojnim novitetima među kojima su i RTM kajaci i kanui. Novi brand na Hrvatskom tržištu proizvodi se u Francuskoj, a radi se o iznimno čvrstim sit on top polietilenskim  kajacima i kanuima.
Najpopularniji i ujedno najprodavaniji model Rtm-a je Ocean Duo dizajniran za 1, 2 ili 3 osobe  te je kao takav idealan izbor za obitelj ili za najam na plažama.

Svi modeli RTM kajaka i kanua mogu se koristiti na rijeci, jezeru ili pak moru.
Njihove najveće prednosti su stabilnost i jednostavnost korištenja zbog čega se vrlo često za njih odlučuju obitelji i rekreativci.

Idealan model za cijelu obitelj osim ranije spomenutog Ocean Dua je Ocean Quatro čiji je kapacitet 2 odrasle osobe + dijete ili čak 2 odrasle osobe + 2 djece, što obećava nezaboravnu zabavu, a da pritom niko ne mora čekati na svoj red.


Ocean Quatro

Iz tvrtke Matis  posebno žele istaknuti i model Paseo koji  ima kapacitet za jednu odraslu osobu + jedno dijete, a poseban je zbog inovacije RTM rolera koji uvelike olakšava transport te manevriranje u vodi.
Zbog velikog izbora modela zadovoljni će biti i oni malo zahtjevniji koji su skloni avanturi i adrenalinu, jer u ponudi su jednosjedi i dvosjedi konstruirani za brže vode.

Èinjenica je da se ljudi sve više okreću aktivnijem godišnjem odmoru, pokušavaju što više boraviti u prirodi tako da su proizvodi  tvrtke Matis svakako još jedna opcija na koji način upotpuniti svoje slobodno vrijeme.                     
Stoga, ispunite svoje slobodno vrijeme, rekreirajte se i doživite nezaboravne trenutke na RTM kajacima! Nakon toga slobodno podijelite svoja iskustva na web stranici tvrtke Matis www.matis.com.hr !
Jer Matisfaction ≈ biti na vodi!!!


Paseo

Iz tvrtke Matis posebno naglašavaju da su samo za vas pokrenuli e- shop, kako biste svi vi koji ste zainteresirani za njihove proizvode mogli realizirati kupovinu i na ovaj način. Svakako imajte na umu da vam za potrošnju iznad 500 kn daruju besplatnu dostavu, a vaše nove ljubimce možete očekivati pred kućnim pragom 72 sata nakon narudžbe.

Sve informacije možete pogledati na Internet stranici : www.matis.com.hr, gdje se ujedno možete prijaviti na newsletter.
Za sva dodatna pitanja obratite se našem rafting, kanuing i kayaking znalcu Nikoli Želimorskom pozivom na broj 091/1234 628.
 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.