Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Cestovni tim:: Dejan, Parip, Slavko i Janez!
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Dejan Patrčević   
Četvrtak, 05 Siječanj 2006 00:16
Dejan Patrčević, Drago Paripović, Janez Maroević i Slavko Petrović! Adventure Sport Tim za cestovno trčanje predstavljaju četvorica vrhunskih hrvatskih sportaša. Mnogi se unutar našeg tima međusobno poznaju dugi niz godina kao članovi hrvatskih sportskih reprezentacija. Prilikom sastavljanja ovog tima željeli smo postići što veću raznolikost u disciplinama; 1500m do 42km trčanja, kako bi se dobila što obuhvatnija slika i raznolikost u mišljenjima. Ovdje ćemo vas upoznati s našim dečkima.
Image
Drago Paripović:: Legenda cestovnog trčanja u Hrvatskoj!
DRAG
O PARIPOVIĆ
Ako bi najstarijima dali prednost onda je svakako na prvom mjestu u našem Adventure Sport Teamu jedan on ponajboljih hrvatskih atletičara za duge pruge u trčanju - Drago Paripović! Ovaj 46-godišnjak i rekorder Hrvatske u maratonu i polumaratonu još je uvijek vrlo aktivan vrhunski sportaš i primjer je osobe koja je uspjela uskladiti sportsku karijeru, obitelj i posao poštara. Našeg legendarnog dugoprugaša Paripa često možete vidjeti ako prolazite ili trenirate na Savskom nasipu, a više o njemu možete saznati kroz najnoviji ekskluzivni intervju objavljen na Adventure Sport Portalu.

Image
Janez Maroević:: Višestruki državni prvak u maratonu!
JANEZ MAROEVIĆ

Otočanin Janez Maroević nadopunjuje sliku ustrajnosti i marljivosti Adventure Sport sportaša. Potpuno sam u provinciji i još k tome na otoku Hvaru gdje se nitko prije njega, a niti danas, ne bavi atletikom. Toliko uporan i jak, da ga nikada nisu uspjele omesti ni brojne poteškoće povezanosti i udaljenosti otoka, te putovanja na natjecanja. Bez za trening potrebne infrastrukture ovaj 33-godišnjak i diplomirani ekonomist je svojoj izuzetno uspješnoj sportskoj karijeri pridodao više puta naslov državnoga prvaka u maratonu. Janeza možete osobno upoznati ukoliko boravite na Hvaru u vrijeme održavanja poznatog plivačkoga maratona Farosa u Starome Gradu. No, njegovoj uspješnosti ni ovdje nije kraj. Uz vrhunski trening obavlja i funkciju glavnog tajnika Saveza za daljinsko plivanje, pa i time potvrđuje tezu kako su disciplina, marljivost i profesionalnost koju posjeduje naš Adventure Sport Team preduvjet za uspješnost u bilo kojem području ljudske djelatnosti.

Image
Dejan Patrčević:: Najtrofejniji hrvatski triatlonac!
DEJAN PATRČEVIĆ

U Adventure Sport timu imamo i sportaša kojemu je trčanje, uz plivanje i biciklizam, tek jedna od tri sportske discipline koje aktivno trenira. On je trostruki državni prvak u triatlonu za 2005. godinu. Tridesetogodišnji Triatlonac Dejan Patrčević! Uz vrlo zahtijevnu sportsku disciplinu diplomirani je inžinjer arhitekture a u svojoj 8-godišnjoj sportskoj karijeri zasluženo je dobio titulu našeg najtrofejnijeg triatlonca. Njegovo iskustvo u upotrebi tenisica kroz dulje verzije triatlona, poput Ironmana, od velike je pomoći našem Adventure Sport Road Ranning Teamu. Trenira ponajviše na terenima Mladosti i Jaruna, iako ga se zbog biciklističkih treninga viđa i u mnogo široj regiji. Dejan je ujedno i jedan od kandidata Hrvatskog triatlon saveza za nastup na Olimpijskim Igrama 2008. u Pekingu.

Image
Slavko Petrović:: Državni prvak i rekorder na 10 km!
SLAVKO PETROVIĆ

Naš najmlađi član tima, 25-godišnji Slavko Petrović, specijalist za tartan atletskih staza državni je prvak u atletskim disciplinama od 1500m do 10km, te osmi u Europi na 10km. Ovaj apsolvent na Višoj trenerskoj školi u Zagrebu izabrane modele tenisica testira pri vrlo velikim brzinama, te njegovo mišljenje i iskustvo u mnogočemu nadopunjuje i povećava ukupnu kvalitetu ocjenjivanja Adventure Sport Teama. Slavka se može vidjeti u Maximirskoj šumi, te atletskoj stazi na Sveticama nedaleko koje je i pozicioniran njegov uspješni atletski klub.
 
Svjesni smo da je vrhunski sport samo mali dio unutar velike piramide koja počiva na sportskoj rekreaciji i entuzijazmu, stoga nam je čast i zadovoljstvo ako ćemo svojim iskustvom i komentarima pomoći svima vama da pronađete svoje idealne tenisice za trčanje.

* Budite i sutra s nama kada ćemo predstaviti Treking Team...
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.