Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
I treći predsjednik je... George Michael Clooney
(Rejting 5.00 od 5)
Test opreme
Autor: Ernest Kiseljak   
Ponedjeljak, 14 Prosinac 2009 05:32

 

...  s maskom bez photo shopa... Zašto koristiti bandanu, recimo da se maskiraš nakon pljačke, malo pljačkaš pa staviš maramu i onda postaneš popularan političar...

BULLSHIT, KENJAŽA... Ovo nema veze s smrdljivom politikom, ovo je nešto potpuno suprotno, ovo je cool i kvalitetno... Snowboarderi, skijaši i ostali ponekad podhlađeni sportaši, ovo fakat nema veze s maskiranjem kandidata ali ima veze s bavljenjem sportom na nešto nižim temperaturama. Radi se o relativno novom prilazu zaštitnim face maskama..
 
Microfibra – bandana by ABM je spoj između face maske za extremne, extremne uvjete na kojima je većina ipak rijetko i bandana, pamučnih marama koje su više šminkersko rješenje, a manje zaštita.

Microfibra bandana je funkcionalna jer uz to što štiti vaše lice i nos od hladnijeg zraka, zbog microfibra materijala ovaj se tip bandane super brzo suši. Uz to materijal je elastičan te se s lakoćom prilagođava svakom licu, dva se kraja spajaju s čićkom,

Mnogima je vjerojatno važno što uz sve navedene funkcionalne prednosti ovaj tip maske izgleda cool...

Više detalja i kupnja na www.surfmania.net

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.