Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Kona donira 1000 bicikala Africi!!
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Četvrtak, 13 Ožujak 2008 20:54
Kona je objavila da će ove godine donirati 1000 svojih AfricBike modela zdravstvenim radnicima i drugim neprofitnim i nevladinim organizacijama u različitim dijelovima crnog kontinenta.
Shema prema kojoj Kona donira jedan AfricaBike na svaka dva prodana, donijela je projektu 500 bicikla od njegovog početka u 2005. Otprilike 2000 AfricaBike bicikala prodano je diljem svijeta u prošloj godini, a svi prihodi od prodaje ulažu se u proizvodnju i dopremu AfricaBike bicikala u Afriku.Jake Heilbron iz Kone izjavio je: “Mi u Koni, imamo osjećaj da biciklisti postaju sve svjesniji svoje uloge u svijetu i kako bicikli mogu pridonijeti dobrobiti ljudi diljem svijeta”.

BikeTown ekipa, mehaničari i osoblje koje ispručuje bicikle, ove će godine u svibnju i kolovozu barem tri puta putovati u Afiriku i posjetiti Mozambik, Swaziland i dva puta Južnu Afriku, gdje će poučiti lokalno stanovništvo kako održavati i izvući najbolje iz svojih bicikla.

Za više informacija o Kona BikeTown Africa saznajte na www.konabiketown.com.

www.dropbike.com

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.