Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Lowa:: Najbolje za hodanje i planinarenje!
(Rejting 3.00 od 5)
Test opreme
Srijeda, 17 Svibanj 2006 18:52
"Bez brige sam u njima skakutao po najoštrijim škrapama, a da mi se ništa nije zabilo kroz đon u stopalo. U nekoj drugoj obući to bi bila realna opasnost. Ovako sam ja predstavljao opasnost po škrape i nekoliko stijena malo uglačao, tj. potrgao im oštre vrhove. Uz tu bezbrižnost da se može doskočiti na svakakve špice ide automatski i velika sigurnost i stabilnost. Jer, odlično drže i na gruboj stijeni, nema proklizavanja. A to jako puno znači. Istina je da su mi noge bile malo više nabildane nakon 6 sati i 40km Pašmanskog trekinga u ovim teškim tenama, ali ti su "bolovi" ublaženi pobjedom na vrlo teškom terenu, protiv trenutno boljih trkača. Tko bi tome išta prigovorio..." - Riječi su to našeg Ivana Ferenčaka Ferre koji je upravo u Lowicama odnio prvu ovogodišnju treking pobjedu na Pašmanskoj škrapingu, u prašini ostavivši stotinu trek životinjica. Čestitke pobjedničkom timu:: Ferri i Lowi!
Klondike II GTX by Božena
I dok su ostali teškaši na Testu bliži tenisici nego gojzerici, Lowa je prava niska gojzerica. Čak ni sljemenske kupine nisu ostavile traga na ovim niskim gojzericama izrađenim od brušene kože. Testirana Lowa gojzerica idealna je za kišne i hladne, kao i tople dane, trekinge i planinarenja u nižem gorju, savršena za gradsku gužvu. Nema žuljeva, nema znojenja stopala, nema mokrih čarapa! I love Lowa!
Više...

Marko o Lowicama
Lowe su odlične za šetanje, za ljude koji se ne brinu kako pobijediti onog ispred sebe, već na kojoj će kontrolnoj točki otvoriti iduću konzervicu, a u planinarskom domu popit čaj s rumom, ustvari jedini model koji je isključivo za treking. U njima se ne može planinskotrčati, cestovnotrčati itd, ali kad je riječ o hodanju Lowe su odlične.
Više...

Lowa za Ferru
Još jedne niske gore tex, ali bitno drugačiji tip obuće od Reebokica. Njihov glavni adut je nevjerojatan potplat, debeli gumeni đon kroz koji se baš ništa neće probiti u vaše nježno stopalo. Ako kanite skakati po oštrim stijenama ne tražite dalje. Jedini problem je što su teške, nisu dobre za duža trčanja. Kao stvorena za posebno zahtjevni teren Pašmana i za mnoga planinarenja po oštrim stijenama, npr. za slovenske Alpe.
Više...

I geMpard ulovljen u Lowi
Lowa Klondinke su jedne od definitivno najkvalitetnijih na testu, ali isključivo su za hodanje, dakle za planinarenje i za svaki treking i to za one koji nemaju ambicija trčanjem po netrčivim terenima trgati noge i pikirati na top 5 u bilo kojoj utrci. Čvrste, nepromočive, udobne...
Više...

Osim što izabiremo ukupno 'Najbolje od najboljih', Treking tim je izabrao najbolje i u kategorijama:

    * Planinsko trčanje
    * Hodanje i planinarenje
    * Teški uvjeti
    * Best Buy

Lowa Klondinke osvajaju titulu::
NAJBOLJE TENISICE U KATEGORIJI 'HODANJE I PLANINARENJE'!!!

Iskrene čestitke!

A sad ponešto o kriterijima ocjenjivanja::
ŠTO MANJE TO BOLJE
Kako bi dobili na dinamici, kod Treking Teama svatko je rangirao sve tenisice po pojedinom kriteriju na način da najbolje dobivaju 1 bod, pa prema 5 najslabije, što manje to bolje. Na kraju smo to sve zbrojili i podijelili sa 36 (9x4) da dobijemo prosječni ukupni rang.

Evo i graf s ocjenama::Vidjeti Lowe možete tu::
www.lowaboots.com

A kupiti ih možete tu::
www.vrhunac.hr

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.