Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Možete brže, bolje, jače
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Aleksandar Brborović   
Srijeda, 16 Travanj 2014 20:35

Volite gadgete? Pratite trendove fitness industrije? Mobile action Hrvatska vam po pristupačnoj cijeni nudi novitete u području tehnologije i fitness-a. Povezivost s aplikacijama, dijeljenje aktivnosti na društvenim mrežama, gps praćenje, analiza treninga i natjecanja samo su neke od prednosti Mobile Action proizvoda.

Odavno je poznato da ljudi žele više, brže i jače. I tome će uvijek težiti. Danas, uz pomoć tehnologije možemo kontrolirati trening i tijek natjecanja. Kako profesionalni sportaši tako i rekreativci. Jedan od noviteta je spajanje pulsmetra  HRM 10 direktno na Vaš mobilni telefon.

 

 

Prednosti su mu lako povezivanje, precizni podaci, dijeljenje na društvenim mrežama. Napredak tehnologije omogućuje rad bez smetnji, što se prije dešavalo sa uređajima koji su bili istog cjenovnog razreda, a smetali su im dalekovodi, drugi pulsmetri i ostalo. Sada je tu Bluetoth tehnologija 4.0 kojom se pulsmetar HRM 10 povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Samim time će podaci biti točni i moći ćete pratiti rutu, potrošnju kalorija, tempo i brzinu bez obzira odrađujete li trening, natjecanje ili testiranje Vaših sposobnosti. 
HRM 10 je osim povezivosti s mobilnim uređajima moguće povezati i s ostalim našim proizvodima poput ručnog sata GT 900 Pro, te biciklističkog kompjutera GT 820.

 

 

U slučaju da nemate kompatibilan mobilni uređaj, po vrlo pristupačnoj cijeni možete nabaviti navedene uređaje i pratiti svoj napredak. Pratite novitete na facebook-u, gdje možete pogledati više informacija o Mobile Action uređajima i osvojiti zanimljive nagrade: 

https://www.facebook.com/mobileaction.hr 

www.mobileaction.hr

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.