Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Novi Suunto Ambit3 Run
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 20 Srpanj 2015 00:00
 
 
Suunto AMBIT obitelj predstavlja savršen paket za svakog tko želi najviše što sportske aktivnosti i s njima povezane avanture mogu ponuditi. Suunto obitelj proširena je novim sportskim satom AMBIT3 Run GPS i novom kolekcijom boja pojasa za mjerenje pulsa Smart senzor. 

Suunto Ambit3 Run – optimizirajte vaš trkački trening!
 
AMBIT3 Run objedinjava sve što trkač treba - funkcionalnost, pristajanje i  stil za svakodnevne aktivnosti. AMBIT3 Run je vaš novi trkački partner, trener i vodič, koji vam planira treninge, prati napredak i predlaže potreban odmor. AMBIT3 Run objedinjava prikaz točnog tempa, brzine, kadence i udaljenosti u kombinaciji s navigacijom, koja vam omogućava istraživanje novih puteva za vaše savršeno trkačko iskustvo.

Planirajte svoj trkački intervalni trening uz glasovno vođenje
 
Suunto AMBIT3 Run vam omogućava da kreirate intervalne treninge uz pomoć Suunto Movescount aplikacije, gdje će vas virtualni trkački trener zvučnim upozorenjima voditi kroz trening. Jednostavno odredite trajanje i intenzitet, akivirajte trening i zvučna upozorenja će vas voditi.  Uz pomoć sata lako ćete pratiti potreban odmor i analizirati efektivnost trkačkog treninga. AMBIT3 Run ima GPS navigaciju, koja vam omogućava planiranje vašeg puta na internetu, jednostavan prijenos podataka na sat i kretanje na trening u nepoznato bez straha da ćete se izgubiti. 
 
 
 
Pratite svoje prijatelje uz pomoć Movescount aplikacije 

Movescount aplikacija je Suuntova zajednica sportaša, gdje možete bilježiti svoje aktivnosti i gdje možete uz pomoć unikatnih alata prilagoditi sat svojim potrebama i dodati mu potpuno nove funkcije.  Svoja trkačka iskustva lako možete obogatiti, ponovno doživjeti i dijeliti sa svojim prijateljima.  Jednostavno, samo jednim klikom, svoje aktivnosti možete pretvoriti u Suunto film – animaciju vaše aktivnosti, vizualizirano 3D mapom, gdje možete pronaći fotografije i najzanimljivije točke vašeg puta. 

Povezivost s pametnim telefonom 

Kad se sat Ambit3 jednom poveže s aplikacijom Suunto Movescount App, on se iz GPS sata pretvara u  višefunkcijski pametni sat. Bežično možete preuzeti svoje aktivnosti, promijeniti postavke sata i pobrinuti se da su vaši GPS podaci ažurni i kad ste na putu. Na satu također možete primati pozive i SMS poruke bez preidanja treninga da biste vidjeli tko vas zove.  Uz pomoć Movescount aplikacije nikad više nećete morati zastati usred aktivnosti da biste primili nevažan poziv. 

Nova paleta boja Suunto Smart senzora za praćenje pulsa

Uz pomoć Bluetooth® Smart kompatibilnog senzora za puls možete voditi evidenciju i spremati podatke o vašem pulsu, koji će se bežično prenijeti na vaš Ambit3 sat, SUUNTO Movescount aplikaciju ili vaš pametni telefon. Upotrijebite aplikaciju zajedno sa Suunto Smart senzorom i snimite svoj puls i bez pametnog telefona. Telefon ostavite u ormariću i počnite aktivnost u vodi ili dvorani, vaš će se puls bilježiti i prenijeti kad završite trening. 

Suunto Smart senzor sada je dostupan u četiri različite ljetne boje.
 
Više detalja o proizvodima pronađite na  Suunto.com. 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.