Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Poboljšaj tehniku trčanja uz CITYTRAIL
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Nedjelja, 14 Rujan 2014 19:39

Trčanje je rekreacija kojom se može baviti svatko i svuda. Ne trebamo posebno igralište ni dvoranu, nego samo izađemo iz stana i teren je već spreman. CITYTRAIL™ je neprestano istraživanje jedinstvenih i neponovljivih staza u svakom gradu. Betonski grad želimo pretvoriti u zanimljiv poligon za trčanje, gdje smo uvijek u potrazi za novim mogućnostima napredovanja u treningu – tražimo nove staze za trčanje, različite podloge i zanimljive lokacije, za koje još ne znamo da postoje. Otkrijte bezbrojne mogućnosti u vašoj okolini, kad skrenete sa svakidašnje staze.

Ove jeseni Salomon vam u suradnji s trenerom trčanja Sašom Belčićem omogućava da uz pomoć stručnog savjetovanja, testiranja novih CITYTRAIL™ tenisica za trčanje i video analize, steknete ili nadogradite znanje o trčanju i opremi za trčanje. 

kada?, gdje?
  • petak, 26. rujna 2014.
  • Od 10.00 do 18.00 sati - INTERSPORT Mercator Centar Zagreb
  • subota, 11. listopada 2014.
  • Od 10.00 do 18.00 sati - INTERSPORT Arena Centar Zagreb
S trenerom trčanja moći ćete otići na kraće trčanje i dobiti snimku uz koju ćete moći poboljšati svoju tehniku trčanja. Detaljna analiza radi se uz pomoć GO PRO kamere i komentira je stručni trener trčanja. Analiza je besplatna i namijenjena je i početnicima i dobrim trkačima.
 
 

Više o trkačkom savjetovanju i o novim CITYTRAIL™ modelima na www.intersport.com.hr 
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.