Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Požurite na rasprodaju u Iglu šport
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 29 Veljača 2012 17:09

Zima je na izdisaju, ali upravo sad je vrijeme za najpovoljniju kupnju! U svim trgovinama Iglu športa u tijeku je čišćenje zaliha – sezonsko sniženje zimske robe i rasprodaja prošlosezonske ljetne robe po cijenama sniženim i do 50%!

Svega ima kod nas, za planinare, trkače i penjače, rekreativce i najzahtjevnije korisnike – od najkvalitetnijih vodonepropusnih vjetrovki već od 849 kn, schoeller planinarskih hlača od 659 kn (preporuka Karibu Alpin Pro snižene 25% na 719 kn link),

 

fliseva već od 199 kn, rukavica već od 149 kn (sve kape i rukavice snižene 25%), gamaša već od 83 kn (sve gamaše snižene 30%),

 

skijaških kaciga i naočala od 149 kn (sve snižene 25%), gojzerica već od 881kn (La Sportiva Beta GTX link),

 

ruksaka od 349 kn (preporuka Ferrino Aguille 38l snižen 30% na 384 kn link ), prošlosezonskih modela sandala Keen i Teva već od 230 kn (svi modeli sniženi 30%)

 

i još mnogo različitih artikala (kuhala, posuđe, štapovi, knjige...) po iznimno povoljnim cijenama.

Više o svim pogodnostima i popustima pročitajte ovdje, a pratite nas i na Facebooku gdje se još štošta zanimljivog dade naći.
Popusti traju do isteka zaliha, može li bolje? :-)  "
 

*sponzorirani članak 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.