Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
RX BREAK – priuštite odmor i svojim stopalima!
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 29 Svibanj 2015 19:31

U dolazećim ljetnim danima japanke su naši najdraži pratitelji. Često nam se dogodi da japanke ne omogućavaju opušteno hodanje, jer imamo osjećaj da ih neprestano moramo loviti da ostanu na svojem mjestu - na stopalu.

Salomon je pri razvoju modela RX BREAK riješio sve te nedostatke i dopuni o ih tehničkim potplatom, s kojim dobivano nezamislivu mekoću.

RX BREAK udružuje ključne karaktersitike koje daju udobnost, stabilnost i lakši odraz. Amortizaciju daje i 3D EVA pjena, koja garantira mekoću i produženi životni vijek. Poseban Contagrip™ potplat daje dobar obuhvat stopala i stabilnost, koji su neophodni za rasterećenje stopala. Uz pomoć 360 stupanjskog obuhvata rista, Salomon japanke odlično fiksiraju stopalo i zato omogućavaju udobniji i pravilniji hod. Uz naglašeni rub na petnom dijelu, peta je uvijek u optimalnom položaju, a hod je zbog toga puno lakši čak i kada su japanke mokre.

Amortizacija, stabilnost, udobnost i lakoća – RELAXI nude kombinaciju svih tih karakteristika, da bi se vaša stopala mogla odmoriti! RX BREAK su namijenjene sportašima za opuštanje nakon aktivnosti ili za svakodnevno nošenje u ljetnim mjesecima koji dolaze.

Salomon RX BREAK – najbolja nagrada za vaša stopala! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.