Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Salomon:: Svi ih žele imati!
(Rejting 1.00 od 5)
Test opreme
Utorak, 30 Svibanj 2006 23:08
Ferro ih je istestir'o od potoka do kade, geMpard se hvali kako u njima sve funkcionira savršeno, a Marko viče: "Najizdržljiviji džon ikad!" Sudeći po postovima na našem forumu, sudeći po spontanim razgovorima uz grah i pivu prije i poslije trka, a i po ruhu sportaša na utrkama Treking lige, Salomonke su, iako najskuplje, jedan od najprodavanijih modela s našeg Testa... Čini nam se da ne postoji pustolov koji ih ne bi želio imati!
Marko Rajković
Preporučujem ih svim ovisnicima o outdoor treninzima, jer sa ovim tenama možete trenirati i u najtežim uvjetima. Osim, naravno, ekstremnih vrućina, no za to postoje Salomonke na bretele…
Više...Ivan Ferenčak Ferro
Kao stari obožavatelj SRa (iznosio dva para) navijao sam otpočetka da dobijemo baš ovaj model i kad su u Turbo Sportu tako i odlučili bio sam jako zadovoljan. Ovo su robusne, dosta teške i najviše od svih trekerica koje ćemo testirati. Moje poprilično iskustvo iz pustolovnih utrka sa vrlo različitim terenima i često jako lošim vremenskim prilikama moj je argument za baš ovakve trekerice.
Više...

Božena Buršić
Kao najviša od svih testiranih tenisica, Salomon Super X Mid XCR dokazala se kao idealna u iznimno vlažnim i hladnim uvjetima. Zahvaljujući GoreTex XCR membrani i upotrebi sintetskih materijala, stopala su, bez obzira na debljinu odabranih čarapa, uspješno odolijevala naletima bure, temperaturama debelo ispod minusa, a planinarenja i trčanja kroz duboki snijeg, kišu, ledene potoke i more bila su gotovo ugodna.
Više...

Kristijan Šivak geMpard
Uz Helice, ovo mi je prvi susret s visokim tenisicama i ugodno sam iznenađen jer na nogama nisu bakandže, već ultra udobne šuze hibridnjače između gojzerica i tenisica. U njima sve funkcionira savršeno!
Više...A sad ponešto o kriterijima ocjenjivanja::
ŠTO MANJE TO BOLJE

Kako bi dobili na dinamici, kod Treking Teama svatko je rangirao sve tenisice po pojedinom kriteriju na način da najbolje dobivaju 1 bod, pa prema 5 najslabije, što manje to bolje. Na kraju smo to sve zbrojili i podijelili sa 36 (9x4) da dobijemo prosječni ukupni rang.

Evo i graf s ocjenama::Osim što izabiremo ukupno 'Najbolje od najboljih', Treking tim je izabrao I najbolje po kategorijama:

    * Planinsko trčanje
    * Hodanje i planinarenje
    * Teški uvjeti
    * Best Buy

Salomonke osvajaju titulu::
NAJBOLJE TENISICE U KATEGORIJI 'TEŠKI UVJETI'!!!

Iskrene čestitke!

www.salomonoutdoor.com

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.