Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Salomon zimska trkačka oprema
(Rejting 0 od 5)
Test opreme
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 18 Studeni 2014 08:47
 
Zima je period kad nas vremenske prilike prisiljavaju na najrazličitije pomisli u vezi svakodnevnog trčanja. Mraz, vlaga, skliski tereni, slaba vidljivost samo su neki od mnogih elemenata koji prate zimske treninge trčanja, ali lako ćemo im doskočiti kvalitetnom, tehnički savršenom opremom. Uživajte u kretanju kroz prirodu, iskušajte svoju ustrajnost i u zimskim mjesecima i ne dopustite da vas vremenske nepogode odvrate od trčanja. 

Tehnologija MOTION FIT – novo u Salomonu 

Salomon ove godine u segmentu tehničke odjeće predstavlja potpunu novost – tehnologiju MOTION FIT. Radi se o rezultatu dugotrajnog razvoja i preciznih analiza Salomonovih razvojnih inžinjera, najboljih gorskih trkača i alpinista koji su praktičnim savjetima omogućili učinkovitu, preciznu i laganu opremu za jednostavno kretanje. Nova tehnologija omogućava prilagođavanje odjeće kretnjama, bez ograničenja. Salomon Motion Fit odjeća specifično je krojena za jednostavno i slobodno kretanje ruku i ramenog područja za vrijeme aktivnosti. Kapuljača cijelo vrijeme aktivno prati kretanje glave i optimalno pristaje i u najzahtjevnijim aktivnostima. 

Salomon tehnička odjeća sa savršenim sustavom Motion Fit s pravim materijalima na pravim mjestima štiti od neugodnih vremenskih uvjeta i daje vam ugodan osjećaj zaštite tijekom cijele aktivnosti.  
 
Speedcross GTX® - savršene tenisice za trčanje u prirodi

Sigurna investicija u zimskim mjescima! Predstavljamo vam savršene tenisice za trčanje u prirodi - Salomon Speedcross 3 GTX®.  Radi se o laganim, brzim i agresivnim tenisicama za trail trčanje, koje su namijenjenje onima koji žele beskompromisno prianjanje na zahtjevnim podlogama. Poseban potplat uz pomoć agresivnog CHEVRON™ uzorka omogućava optimalno prianjanje i iznimnu svestranost. Kombinacija trčanja po šumi, travi i makadamu postat će prava zabava. Nova osnova amortizacije, nazvana LT MUSCLE odlično apsorbira udarce i prije svega pomaže prijenosu energije iz petnog dijela u odraz čime olakšava aktivnosti i pojednostavljuje trčanje nizbrdo. Malo proširen petni dio u odnosu na prethodne modele daje više stabilnosti i udobnosti, a niska težina manje umaranja i brže trčanje. 
 
 
Dobar obuhvat stopala, odličan kontakt s podlogom, dobra amortizacija i niska težina, osobine su koje nude nove Salomon tenisice za trčanje Speedcross 3 GTX®. Poboljšana je i mehanička zaštita jer su na najizloženijim mjestima postavljeni gumirani dijelovi, što im značajno produžava trajanje. U neugodnim vremenskim prilikama možete se osloniti na GORE-TEX® vodootpornu membranu, koja brine da su vaša stopala suha i u ekstremnim situacijama. Uz Speedcross 3 GTX® spremni ste za bezbrižno trčanje, bez obzira na temperature i vremenske prilike.
 
NEKA VAM PRIRODA BUDE MOTIVATOR, UZ OPREMU KOJA VAS NE OGRANIČAVA, VEĆ OMOGUĆAVA UŽITAK U SVAKOM KORAKU, U SVIM VREMENSKIM PRILIKAMA!

Više informacija na Salomon službenim stranicama.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.