Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
BK Puls jedini natjecateljski biciklistički klub u Čakovcu
(Rejting 0 od 5)
Za početnike
Autor: Adventure Sport Team   
Utorak, 29 Siječanj 2013 19:40

U Čakovcu je potkraj 2012. godine osnovan biciklistički klub Puls. Šačica zaljubljenika u biciklizam predvođena višestrukim državnim biciklističkim prvakom i nositeljem hrvatskog rekorda na 4000 m Brunom Radotićem uvidjela je nedostatak natjecateljskog biciklizma na području grada Čakovca. 

Tako da je BK Puls s početkom 2013. godine postao član Hrvatskog biciklističkog saveza što mu omogućuje licenciranje sportaša te nastupe na natjecanjima iz kalendara Hrvatskog biciklističkog saveza te na nekim natjecanjima u inozemstvu. Cilj ovog kluba je pokretanje natjecateljskog biciklizma među mladima, te okupljanje što većeg broja zaljubljenika u ovaj sport radi promocije zdravog načina življenja, stvaranja biciklističke kulture i tradicije te ostvarenja što boljih sportskih rezultata.

Osnivačka skupština kluba koja je ujedno bila i izborna skupština kao predsjednika izabrala je Darka Krikovića, dopredsjednika Darka Pavlica, tajnika Darka Dominića te sportskog direktora Brunu Radotića. Klub za sada broji tridesetak članova.

Valja spomenuti kako ovaj klub uz vrsne i iskusne biciklističke pojedince ima i dva suca koji su položili sudački ispit pri Hrvatskom biciklističkom savezu. Riječ je o Darku Krikoviću i Darku Dominiću. Ta činjenica im uvelike olakšava organizaciju biciklističkih natjecanja.  

Za članove kluba koji su licencirani u natjecateljskim kategorijama biti će organizirani treninzi pod stručnim vodstvom Brune Radotića, koji je ujedno i trener najbolje hrvatske biciklistice Mie Radotić. A svi članovi kluba imat će znatne pogodnosti prilikom nabavke bilo kakve opreme ili usluga vezanih uz biciklizam.

Biciklisti iz BK PULS-a uz nastupe na većini natjecanja iz kalendara Hrvatskog biciklističkog saveza, planiraju i sami organizirati natjecanja koja će prijaviti u isti, tako da u 2013. godini možemo očekivati povratak biciklističkih natjecanja na ceste grada Čakovca i Međimurske županije. Naime od sredine devedesetih godina dvadesetog stoljeća i cilja jedne etape biciklističke utrke kroz hrvatsku Čakovec nije bio domaćin niti jednog natjecanja iz kalendara HBS-a ili UCI-a.

Ovom prilikom ekipa BK PULS-a poziva sve zainteresirane građane koji se žele iskušati u njihovom sportu ili žele podržati ovaj projekt da im se pridruže. Za sve detaljnije informacije slobodno ih kontaktirate na Facebook stranici www.facebook.com/bkpuls ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript te uskoro na službenoj stranici kluba www.bk-puls.hr .

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.