Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nakon zime, učite penjati na suncu
(Rejting 5.00 od 5)
Za početnike
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 21 Veljača 2011 20:10

Napokon! Nakon zimovitih uvjeta vratilo nam se sunce, a s njime i interes za sportskim penjanjem u prirodi.

Svi novi penjači koji su tehniku kalili preko zimskih mjeseci u  sportskoj dvorani Fothiji sad su spremni za odmjeravanje snaga sa pravim stjenama! Upišite našu školu sportskog penjanja i osigurajte si potrebno znanje i praktično iskustvo pod budnim okom iskusnih instruktora sportskog penjanja SPK PULFER....

Za vrijeme trajanja škole proći ćemo kroz tehnike osiguranja penjača, naučiti čvorove koji se koriste u penjanju, savladati osnovne kretanja na stijeni, penjanje kao prvi, vježbati padove, prevezivanje i vidjeti svašta zanimljivo.

Škola traje od 07.03.2011. do 17.04.2011. (moguć početak tjedan kasnije zbog padalina) Broj mjesta je ograničen pa molimo da se javite najkasnije do 06.03.2011. na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  

Za trajanja škole naučiti ćete kako se čuva i koristi oprema, kako se osigurava, a kako penje. Odlazit ćete na klupske izlete i vježbati penjati u prirodnoj stijeni. Diploma koje ćete dobiti po završetku tečaja znači da ste sposobni penjati i osiguravati nekoga u smjeru. Koje ocjene ćete penjati, ovisi isključivo o vašem daljnjem treniranju!

Kontakt osobe: Marko Perković (Beeman) 098 932 85 05

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.