Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
TIMUN-ov 1. cjeloviti vodič za kupnju brdskog bicikla!
(Rejting 5.00 od 5)
Za početnike
Autor: Vedran Medvešek   
Četvrtak, 09 Veljača 2012 17:58

Jednog davnog dana našeg potpredsjednika Ljubu Lumena Juretića valjda su dva poznanika u istom danu pitala za savjet koji bajk kupit. Valjda je to našeg Ljubu snervalo jer inače on nije pričljiv, a tema u pitanju je opsežna. 

Što znači da se Ljubo taj dan napričao. Sutradan je Ljubo došao na ideju da napiše vodič kako nikad više ne bi morao toliko pričat, da bi mogao u tišini šume vrtit pedale, s mozgom na paši i jezikom za zubima. Svakog znanca i neznanca namjernika Ljubo bi uz pristojan pozdrav uputio na već neku web stranicu gdje se taj vodič krije. Odjeb je lansiran, mislio je tada u sebi. Onda je s tom idejom gnajvio svog predsjednika, slao mu skice kako bi taj vodič trebao izgledati, ideje i šta sve ne. I pilio je on svog kolegu tako danima dok ovaj nije popustio i rekao: “Dobro, Ljubo, ‘bemumumišaprtopira, napisat ćemo taj vodič!”.

Tako je to počelo. Predsjednik Vedran okupio je oko sebe bistre i kreativne ljude i prionio poslu. Teme i tekst su se nizale, Nikola Knežević je pomagao kad bi zapelo, Damir Mandić je pivom nutkao kad je dosadilo, Andrea Musa je svojom likovnom čarolijom dala papiru život, Vinko Miketek je stručnim okom motrio, Dunja Bebek pravopis i semantiku držala pod kontrolom. Ideje su se množile, vodič rastao i rastao. Vodič je dobio oblik!

Trebalo je pronaći pokorovitelje koji bi platili tisak, donirali klub korisnim stvarima. Nismo dugo tražili jer je Extreme Shop na prvi balun prepozano kvalitetu projekta i predbilježio se za tisak. Usljedili su i drugi sponzori, Unior s alatom, Deuter sa opremom, Garmin sa GPS-om, a podržali su nas i časopis Biker i web portal Dropbike. I ideja je postala stvarnost.

Ovim putem zahvaljujem se svima koji su pomogli u stvaranju ovog Vodiča. Nadam se da će u budućim izdanjima biti sve bolji i potpuniji, na korist svima i za sve zauvijek besplatan.

Kupio bi MTB? Ne nemaš koga pitati za savjet? Počni odavde:

BK Timunov Prvi Cjeloviti Vodič za Kupnju Brdskog Bicikla  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.