Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Zašto je windsurfing opasan
(Rejting 5.00 od 5)
Za početnike
Autor: Ernest Kiseljak   
Srijeda, 19 Lipanj 2013 14:00

Windsurfing spada u kategoriju ekstremnih sportova, ali sam ulazak u windsurfing je kao učenje vožnje bicikla s pomoćnim kotačima, pa se opasnost ne krije u tome.  

Kako napredujete, krenut će veće brzine, veći izazovi i poneka modrica, tako da se opasnost ne krije niti u tome. Ništa se fizički strašno ne događa windsurferima, da pače sport je daleko sigurniji nego nogometni vikend hakl s frendovima. Prava opasnost krije se u djelovanju windsurfinga na vašu psihu! Da dobro ste pročitali, „windsurfing can badly compromise your state of mind“ u prijevodu „windsurfing može opako promijeniti vaše stanje uma“. Windsurfing je spoj jedne fizički zahtjevnije vještine i meditacije u pokretu, a takav spoj adrenalina i meditativnog opuštanja izaziva ovisnost!

Što me potaklo da napišem ovakav članak?
Prošli nas je tjedan u Surf Shopu posjetila gospođa od 70 godina koja si je za ročkas poklonila novu windsurfing dasku i rig. Naravno da očekujemo slike sa surfanja koje će podignuti moral svoj ekipici od 30, 40 i 50 koja misli da je prestara za ulazak u novi sport. Mladi ste koliko se mladi osjećate ili stari ste koliko se stari osjećate. 
Sada bih pisao još o duhu windsurfinga i pozitivnim utjecajima ali čemu. Tko želi promijeniti svoje stanje učinit će to sada! 
 
Surf Shop klinika otvorena je svaki radni dan od 12h do 20h i subotom od 10h do 14h. 

 

Bacite oko na našu Windsurfing Akciju LINK 

 

*sponzorirani članak 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.