Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Janica poletjela Patrčeviću u zagrljaj
(Rejting 0 od 5)
Zdravlje
Autor: Tanja Kraljić   
Četvrtak, 10 Svibanj 2007 23:48
Na večerašnjem spektakularnom otvorenju novog centra za sportsku medicinu u sklopu Poliklinike Osiguranje Zagreb Nemetova sve je vrvilo od poznatih i slavnih. Doktorica Nataša Desnica Glici, voditeljica centra i zvijezda večeri, uzbuđeno je dočekivala uzvanike i strpljivo pozirala pred hordom fotoreportera, dok su crvenim tepihom prolazili najslavniji sportaši današnjice. Sve zvijezde sporta u Hrvata i šire večeras su se skupile tu:: Janica, Ivica i Ante Kostelić, Igor Verbnjak, Nika Fleiss, Tea Đurek, Ana Sršen, Matija i Danijel Kvasina Gorilla, Gordan Kožulj, Vladan Desnica, Nikola Borić, svjetski poznati sportski novinari Ivica Blažičko i Tanja Kraljić Cici te mnogi drugi došli su pozdraviti svoju omiljenu doktoricu Glici.
I dok su zvijezde nestrpljivo očekivale svečano rezanje vrpce novootvorenog centra za sportsku medicinu, vatromet fotoaparata usmjeren samo na jedan kadar, nagovjestio je da stiže zvijezda večeri. Iz Lamborđinija je na crveni tepih, ravno s Kariba, korak ispružio naš preslavni triatlonac Dejan Patrčević. Janica nije krila ushićenje, te je potrčala i bacila se svom omiljenom sportašu Patrčeviću u zagrljaj. Fotoaparati dugi niz minuta nisu prestajali bljeskati.- Ovo mi je jedan od najljepših trenutaka u životu! Godinama sanjam da upoznam Janicu, ali da će me ovako dočekati, to nisam mogao sanjati niti u najljepšim snovima. Hvala Vam što ste me dočekali u ovako velikom broju, hvala Janici jer tako od srca navija za mene. Presretan sam jer je ovim mojim velikim uspjehom na Karibima cijeli svijet saznao za Hrvatsku – kroz suze radosnice progovorio je Patrčević.  

Fotografiranje ushićenog Dejana, uzbuđene doktorice Glici i raznježene Janice nakratko je omela urednica Adventure Sport Portala Glici, koja je, također od ushićenja, zaboravila na prometna pravila, te je svojom jurilicom Yamahom na zadnjem kotaču (podignuvši prednji u zrak) zabrazdila ravno na crveni tepih što je, dokaza radi, kamerom zauvijek ovjekovječio slavni snimatelj Igor Verbnjak. No, strogi i vitalni organi reda i sigurnosti odmah su je uz prijetnje pendrekom povratili na pravi put.


Bogati i slavni:: triatlonac Patrčević, arhitektica Helen, AS urednica Cici, doktorica Glici i dizajner Verbnjak.

I kad se već učinilo da se stvari vraćaju kontroli i da se euforija pomalo stišava, mikrofon u ruke preuzela je zvijezda večeri, doktorica Glici. I tad je nastao pravi lom. Glici se, svaka joj čast, trudila stotinama gostiju uputiti par ozbiljnih riječi o novootvorenom centru, no Janica, Patrčević i Glicina najdraža prijateljica AS urednica Cici iz prvih su redova grimasama nastojali dati podršku doktorici Glici. I tako se doktorica, usred ovako ozbiljnog i svečanog trenutka, malkoc zagrcnula i par puta ostala skoro bez daha i teksta. U svom prepoznatljivo humorističnom tonu govor je nekako uspjela privesti kraju, a tada se prijateljica Tanja Cici potrudila svemu dati pečat te je megapopularnog Patrčevića (U Adventure Sport majici, čist da se zna ko je gazda) poslala na pozornicu da preda svadbeni buket lila divljih ružica doktorici Glici. Mlada je presretna svadbenim buketom pogledom prostrijelila mladoženju Kena koji se skrivao negdje u kutu. No, taj povijesni trenutak, koji osim užeg kruga prijatelja nitko nije pravovaljano shvatio, ublažili su slavni sportaši doskočivši na pozornicu slikati se s svojom doktoricom.

Centar je otvoren! Dobrodošli u najbolji centar za sportsku medicinu u sklopu Poliklinike Osiguranje Zagreb Nemetova!

Svi likovi iz ovog gore navedenog bestsellera su izmišljeni i svaka slučajnost sa stvarnim osobama nije namjerna. 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.