Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Za Marcela je skok u more bio koban
(Rejting 4.57 od 5)
Zdravlje
Autor: Tanja Kraljić   
Srijeda, 21 Listopad 2009 19:09

Za svestranog sportaša Marcela Lipeja skok u more ovoga ljeta bio je koban. Udario je glavom u kamen, pri čemu je slomio vrat i prekinuo kralježnicu. Sada je nepokretan, tetraplegičar.

Marcel studira na PBF-u i dosta dugo je veslao za faks. Voli rafting, a trenirao je još mnoge sportove. 

Ljetos je skakao u more i na nesreću udario glavom u kamen, pri čemu je slomio vrat i prekinuo kralježnicu. Sada je nepokretan, tetraplegičar. Pred njim je dugi oporavak i lječenje, koje treba sam financirati, a iznos se penje na desetke tisuća eura. 

Stoga su mu prijatelji s faxa i raftinga organizirali akciju, kako bi skupili dio novca za Marcelovo lječenje. 

Dakle, sljedeći vikend održat će se humanitarna rafting akcija na rijeci Mrežnici! Sav prihod akcije namijenjen Marcelu, kako bi mu pomogli platiti skupo liječenje van granica Hrvatske...

Više informacija OVDJE!

"Marcel je dobro. Trenutno je u Varaždinu u toplicama. Idu stvari na bolje iz tjedna u tjedan. Sada već miče s obije ruke i koristi se nekim prstima na desnoj ruci. Prognoze su relativno optimistične jer mu kralježnica nije u potpunosti prekinuta. Sada se radi na tome da može sjesti u kolica i vjerujem da će uspjeti za kojih tjedan dva. Imao je problema sa disanjem pa su mu napravili traheotomiju ali sad diše relativno normalno. Bitno je da čim prije uspije sjediti da ga se prebaci u Ljubljanu, jer ovdje nema uvjeta za bolji oporavak. Psihički je on dobro i optimističan je." kaže Marcelov prijatelj Slaven.

Za sada smo napravili ovu rafting akciju, dodaju prijatelji, ali je vrlo moguće da ćemo na proljeće još takvih sličnih akcija raditi.

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Komentari (3)
3 Subota, 17 Travanj 2010 14:46
Pozdrav svima koji uređuji i svima koji posjećuju ove stranice!

...nadovezujem se na članak o Marcelu Lipej...
...jako ,jako lijepo od svih koji su prošle godine sudjelovali u humanitarnoj rafting akciji za Marcela...

...da li će se i ove godine organizirati jedna takva humanitrana akcija za mladog svestranog sportaša Marcela?...
...obraćam se s ovim pitanjem jer vjerujem da bi se veliki broj ljudi odazvao i sudjelovao u takvoj akcijiu želji da mladom sportašu Marcelu...

Pozdrav!
2 Subota, 17 Travanj 2010 14:26
mmm
1 Petak, 30 Listopad 2009 06:22
Organizatori zahvaljuju svima koji su se odazvali na humanitarni rafting, prikupljeno je oko 20000kn! Sve najbolje za Marcela.
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.