Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Ema i Petra na Zimskoj olimpijadi mladih
(Rejting 5.00 od 5)
Skijanje
Autor: Adventure Sport Team   
Petak, 16 Prosinac 2011 14:41

Dok u Hrvatskoj još uvijek vladaju proljetne temperature, sanjkaška sezona se već uveliko zahuktala, a članice Hrvatske sanjkaške reprezentacije nižu uspjehe. 

Naime naše dvije mlade sportašice su nakon kvalifikacijskih vožnji u Americi i Kanadi te finalnih u Europi uspjele prikupiti bodove za plasman na Zzimskoj olimpijadi mladih u Innsbrucku 2012. godine.
To su: Ema Bago 1994. godište, sa splitskom adresom, a imotskim korjenima  i Petra Petko 1995. godište, također sa splitskom adresom, a hvarskih korjena.

Još jednom se pokazalo da su Dalmatinci veliki majstori na snijegu i ledu i da projekt Ivana Šole dobro veže mlade ljude za ledene sportove. Po riječima direktora i trenera reprezentacije, Tonća Čizmića, još jedna sportašica ledene staze, Darija Obratov, je trenutačno u Kanadi gdje je dobro plasirana na 14. poziciji. Ona sanjka i njen cilj je zimska olimpijada u Rusiji, Sochi 2014. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.