Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Dolaze najbolji europski boarderi
(Rejting 0 od 5)
Snowboarding
Četvrtak, 22 Siječanj 2009 21:15
U organizaciji Snowboard kluba "Nine" iz Rijeke, 31.01.2009. godine, održat će se drugi po redu CARNIVAL SNOWBOARD SESSION.
Samo natjecanje, trajat će jedan dan, a više tisuća gledatelja moći će uživati u vratočlomijama ponajboljih Europskih snowboardera. I ovogodišnji Carnival snowboard session će se održati na stepenicama ispred hotela Bonavia u samom središtu Rijeke, kojih 200tinjak metara udaljenosti od mora. Ovo europsko sniježno natjecanje jedinstveno je i po tome što se održava najbliže moru od svih ostalih snježnih natjecanja.

Za potrebe CARNIVAL SNOWBOARD SESSIONA, organizator će dopremiti 80tak kubika snijega s područja Platka i Mrkoplja, a staza po kojoj će se natjecati dugačka je 40 metara, a široka 8 metara.

Natjecatelji će se natjecati u četiri zadana elementa, a ocjene će donositi dvočlani žiri, Iztok Šumatić iz Slovenije, renomirani europski sudac koji sudi natijecanja Svijetsog kupa, te je sudio Svijetko juniorsko prvenstvo 2007. U Bad Gasteinu (AUT), te Ante Pašalić iz Hrvatske, Zagreb kao pomoćni sudac. Nagradni fond od 1700 eura raspoređen je tako da trećeplasirani dobije 200, drugoplasirani 500 a prvoplasirani 1000 eura.

Ove godine organizator je pripremio nagrade i za publiku, tako da će najsretniji trojac dobiti vrijedne nagrade koje su osigurali sponzori Warehouse te Ri- Fun.

Više informacija na stranicama kluba OVDJE ili na službenim stranicama samog događaja OVDJE.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.