Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hrvatski snowboard video „SPEČN!“
(Rejting 5.00 od 5)
Snowboarding
Autor: Vid Barić   
Četvrtak, 12 Studeni 2009 05:57

 

Najnoviji hrvatski snowboard film je produkt jednogodišnjeg snimanja na lokacijama diljem Hrvatske i Europe.

Tribe Films predstavlja četvrti projekt u vlastitoj produkciji – «SPEČN!». Ovaj najnoviji hrvatski snowboard film je produkt jednogodišnjeg snimanja na lokacijama diljem Hrvatske i Europe. U filmu se pojavljuju najbolji hrvatski snowboarderi, većina od kojih su i hrvatski reprezentativci.

Film će biti dostupan za besplatni download odmah nakon premijere, baš kao i prošli film «ALL IN» koji je dosad downloadan preko 4000 puta. Velika premijera filma će se održati 05.12. u Stereo Dvorani u Rijeci, uz nastupe poznatih bendova i DJ-eva. Više informacija o samoj premijeri, te premijerama u ostalim gradovima objaviti ćemo uskoro.

Trailer za film možete pogledati na službenim stranicama Tribe Filmsa – www.tribe-films.com

Link na trailer je OVDJE 

Rideri u filmu: Marko Dukić, Vid Barić, Matija Dukić, Toni Jelenić, Anja Štefan, Maja Radišić,  Ana Rumiha, Aron Balog, David Sutlović, Luka Ivica, Darko Kastratović i mnogi drugi.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.