Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Morena i Anja izvrsne na Univerzijadi snowboarda u Kini!
(Rejting 0 od 5)
Snowboarding
Autor: Pavel Pisarović, CroSnowboard Team & Pool Manager   
Subota, 28 Veljača 2009 06:40
Na 24. zimskoj Univerzijadi koja se održava u Harbinu u sjevernoj Kini, hrvatske predstavnice u snowboardu Morena Makar i Anja Štefan, članice Hrvatske snowboard reprezentacije ostvarile su izvrstan rezultat u natjecanju u disciplini Halfpipe.
Croatian Snowobard Team HARBIN, KINA, 24. veljače 2009

U jakoj konkurenciji od 25 boarderica, osvojile su: 7. mjesto Morena Makar i 8. mjesto Anja Štefan. Prva tri mjesta, očekivano, su osvojile vodeće u svjetskom kupu, kineskinje Jiayu LIU, Zhifeng SUN i Chen XU. Ovaj rezultat je najbolji rezultat hrvatsih snowboarderica na ovako velikim natjecanjima, pogotovo u zahtjevnoj disciplini kao što je Halfpipe.

Morena je u prvoj vožnji vozila svoj najbolji "run" ikada: FS melon, BS Method, FS 360 indy, Cab 360, FS 540, BS Japan air, FS 540 i osvojila je 29,8 bodova. Anja je skočila FS melon, BS method, FS 360, Cab 360, FS 360 mute, Cab 360, L-oop i osvojila 26,9 bodova.

Pipe je bio izvrstan, dužine 175 metara, vrijeme je bilo hladno, minus 14 i oblačno.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.