Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Nejc Ferjan odnio pobjedu na Carnival Snowboard Session-u
(Rejting 0 od 5)
Snowboarding
Autor: Adventure Sport Team   
Ponedjeljak, 01 Veljača 2016 22:15

Finale Carnival Snowboard Session-a su i ove godine pomeli Slovenci s osvojenih prvih pet mjesta. Nagradni fond od 1.200 € podijelili su Nejc Ferjan (prvo mjesto), Nejc Pucko (drugo mjesto) i Matic Zavodnik (treće mjesto).

Suci, u sastavu Vid Barić i Matija Dukić, su teško donijeli odluku jer su vožnje ridera u austrijsko-slovenskom finalu bile na visokom nivou. Posebno teško je bilo donijeti odluku između prvih četvero plasiranih. Prvoplasirani Ferjan je pokazao tehnički najzahtjevnije trikove i dominirao na svim elementima. Pucko se izdvojio agresivnom i čistom izvedbom trikova, a stil vožnje doveo je Zavodnika na treće mjesto.

 

Vrijeme je visjelo cijeli dan nad publikom i organizatorima, no natjecatelji se nisu dali smesti. Na stazi je svoje umijeće pokazalo 12 snowboardera. Nakon kvalifikacijskih vožnji u finale su ušli: Nejc Ferjan (SLO), Erik Harc (SLO), Luka Jasenko (SLO), Nejc Pucko (SLO), Jaka Valant (SLO), Thomas Vielgut (AUT), Felix Widnig (AUT) i Matic Zavodnik (SLO).

 

Glazbeni dio programa je zbog kiše preseljen Harteru gdje je održano proglašenje pobjednika. U bivšoj riječkoj tvornici papira nastupili su pobjednici posljednjeg RI rocka band EXA, krčki band Buco i Kalašnjikovi, riječki punkeri Krešo i Kisele Kiše, Jonathan, DJ Rotten i Sven Nalis.

 

Za potrebe osmog po redu Carnival Snowboard Session-a organizatori, Turistička zajednica grada Rijeke i Snowboard klub Nine, dopremili su na Gat Karoline Riječke 150 kubika snijega s Platka.

 

Fotografije - Arsen Miletić 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.