Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Snowboard škola Golte - ovaj vikend!
(Rejting 5.00 od 5)
Snowboarding
Autor: Ernest Kiseljak   
Četvrtak, 17 Prosinac 2009 04:58

 

Imamo još tri mjesta za Golte ovaj vikend. Stavimo vas u auto, dovezemo na Golte smjestimo, dva dana vas učimo bordat i vratimo kao iskusne snowboard znalce za samo 1199 Kn. Ovaj se vikend otvaraju sva slovenska skijališta, uključujući i odlične Golte. 

 Golte, skijalište veličine 50ha na 1200 - 1576 m/nv, jedno je od srednje velikih slovenskih skijališta. Iako su radom započeli još davne 1972., kada su izgrađene i prve žičare, ovo skijalište do sada je u našim krajevima relativno nepoznato.

Staze na Goltama pretežno su crvenog kararktera (ukupno 7,4 km) uz ponešto plavih (4,3 km) i crnih (1,5 km), no realnija brojka je da postoji 10-tak km staza. Odmah po izlazu iz gondole možete produžiti na trosjed s čijeg vrha možete odabrati nekoliko kraćih crvenih i širokih staza, ali i jednu crnu, te nekoliko zaobilaznih, plavih, koje će vas šumskim putevima vratiti do dna. Zatim se dvosjedom, nešto starije generacije možete "preseliti" na drugu stranu brda, gdje vas očekuje nekoliko plavih i crvena staza, a sve su široke i dugačke preko kilometar. Staze se svaki dan uređuju, za što se brinu 2 ratraka, a u nedostatku snijega pobrinut će se topovi koji imaju 100%-tnu pokrivenost.

S obzirom na blizinu, dovoljno staza i male gužve na skijalištu, predlažemo da isprobate Golte ukoliko želite promijeniti vaše tradicionalno vikend-skijalište i isprobati nešto novo. A sudeći prema planovima koji uključuju i proširenje kapaciteta, ne sumnjamo da ćemo o Goltama narednih sezona sve više pisati.


GARANTIRAMO:
·          kvalitetnu poduku od strane iskusnog snowboarding instruktora!!!!
·          potpuno novu, vrhunsku (Elan, Flow) snowboardersku opremu (board, vezovi i buce)!!!

ŠTO VAM NUDIMO:
Početni tečaj je za sve koji žele naučiti boardati ili obnoviti svoje znanje. Početni tečaj podrazumijeva svladavanje osnova snowboardanja te ponašanja na stazi.

Početni tečaj (Golte): 1199 kn

CIJENA UKLJUČUJE:
·         2 dana x 4h škole
·         organizirani prijevoz kombijem ili busom
·         dvodnevni ski-pass za Golte
·         noćenje u apartmanskom smještaju od četri do osam ležajeva
·         instruktora i svu opremu

·         boravišnu pristojbu 

*Napomena: cijena ne uključuje putno osiguranje. Svim polaznicima radi vlastite sigurnosti preporučamo sklapanje police putnog osiguranja.

www.surfmania.net

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.