Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Tko kaže da u Rijeci nema snijega?!
(Rejting 0 od 5)
Snowboarding
Autor: Sanda Jeličić   
Ponedjeljak, 21 Siječanj 2008 21:39
Prenjeli smo snijeg s planina u sam centar grada! Bio je to Carnival Snowboard Session:: Međunarodno gradsko takmičenje u snowboardu.
Snowboard klub NINE, po prvi puta, u suradnji sa Turističkom zajednicom Grada Rijeke i gradom Rijekom organizirao je međunarodno gradsko snowboard natjecanje, još jedno zbivanje u nizu događanja povodom jubilarnog 25. Riječkog Karnevala. Natjecanje se održalo 19.01.2008. u samom centru grada, na stepenicama kod hotela Bonavia na posebno izrađenom poligonu, preprekama koji je naravno prekriven snjegom, kojeg su organizatori jedva jedvice pronašli u najtajnijim kutcima Gorskog kotra.

Ovom prigodom okupili su se ponajbolji domaći te sportaši iz ostalih europskih zemalja (Slovenija, Austrija, Mađarska itd). Natjecanje se održavalo na 2 elementa: downbox i down rail na kojima su natjecatelji svojim vatrolomijama ostavljali ljude bez daha, te ujedno impresionirali stručni žiri među kojima je bio nama već poznato lice Sebastian Fleiss.

Najbolji se iskazao dvadesetogodišnji Mađar, Bazsi Takacs. U velikoj borbi za drugo mjesto boljim se pokazao Gerald Fuchs (AUT), a treće mjesto pripalo je Nejc Ferijanu (SLO). U ženskoj konkurenciji u tijesnoj borbi pobjedu je odnjela Sanda Jeličić (HR), dok je drugo mjesto zauzela Jasmin Reischer (AUT), a Nini Barić (HR) pripalo je treće mjesto.

Proglašenje pobjednika i podjela nagrada održana je u klubu Hemingway kao afterparty.

Svi oni koji su bili u nemogućnosti do sada, te koje zanima ovaj sport, imali su priliku vidjeti mali dio ovog snježnog sporta, kojeg smo prenjeli s planine u sam centar grada.

Sve ovo nebi bilo moguće bez svesrdne pomoći sponzora: Grad Rijeka, Turistička Zajdnica grada Rijeke, JANAF, Burton, DropIN shop, Oakley, Ri-Fun, Udruga Otom Bottom, BoardeRI, Octopus, klub Diskordija, klub Hemingway.

Snowboard klub NINE, organizator ovog takmičenja zahvaljuje se brojnom gledateljstvu na podršci. Za sve informacije posjetite www.snowboard-nine.hr


Više fotki i još impresija pogledajte na www.boardforce.net


 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.