Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Babsy i Jernej pobjednici 3. Fothia boulder opena
(Rejting 5.00 od 5)
Sportsko penjanje
Autor: Ivan Pevec   
Četvrtak, 23 Veljača 2012 21:51

Treće izdanje Zagreb Fothia Boulder open-a održano je jučer na Velesajmu i okupilo je oko 50 natjecatelja iz Zagreba, Splita, Zadra, Varaždina, Slovenije. 

Za dobru atmosferu pobrinuli su se postavljači iz dvorane, s 30 kvalifikacijskih zadataka vrhunske kvalitete. Bilo je tu još 200 friško pečenih kiflica i 2 kašete banana, tako da nitko ne bude gladan.
Penjalo se od 12.00 do 17.00 sati u izmjenama od pola sata. Svi su se super zabavljali, svatko je našao izazov za sebe i pokušao ga riješiti. Neki su uspjeli, neki nisu, bitno je bilo dati sve od sebe, svatko prema mogućnostima i razini forme.
Penjalo se do zadnje sekunde isteka vremena za kvalifikacije. Nakon kratke pauze uslijedila su 3 finalna smjera za najboljih 6 iz muške kategorije. Smjerovi su bili jako teški i većini finalista je bio problem proći polovicu smjera, ali njih troje je ipak pokazalo veću razinu pripremljenosti te su na kraju zauzeli mjesta na podiju.
Sva 3 finalna smjera su bila u tzv ”špilji” što je bilo  vrlo atraktivno za gledatelje.
 
 
Rezultati
muški: Jernej Kruder, Marko Rožman, Luka Kivela
žene: Barbara Gilić, Inga Patarčić, Neža Kruder
hobi mix: Roko Roić, Matej Trbara, Matija Baotić

Ukupne rezultate možete pogledati u tablici.
Ovaj puta je glavni sponzor natjecanja bila Fothia, a još se zahvaljujemo Spinal Studiju, te sportskitrening.hr na nagradama za natjecatelje. Hvala!

 

Također se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način pomogli oko pripreme natjecanja, te naravno svim penjačima koji su sudjelovali na samom natjecanju! 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.