Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Barbara Gilić i Krešimir Morić slavili u Fothiji
(Rejting 5.00 od 5)
Sportsko penjanje
Autor: Anamarija Marović   
Subota, 06 Listopad 2012 19:57

Pod dirigentskom palicom SPK Pulfer-a, na Zagrebačkom Velesajmu, u boulder dvorani Fothia održano je boulder natjecanje koje se boduje za Prvenstvo Hrvatske.

Već iskusni organizatori pobrinuli su se da natjecanje prođe u najboljem redu. Prvog dana održano je natjecanje za mlade. Postavljački trojac Morić – Pevec – Križanović nisu imali lagan posao  kad su morali napraviti posao za mlađe starosne kategorije koje su od ove sezone proširene za još jednu, mlađe kadete.

U kategoriji cicibani pobjednici su Lara Kmoch iz zagrebačkog  Z –topa i Valentin Mravlinčić iz SPK Direkt iz Lepoglave. U kategoriji mlađi kadeti domaća natjecateljica Jani Zoraj osvojila je zlato, dok je u muškoj konkurenciji pobjedu odnio član splitskog Marulianusa Martin Ivan Sučić. Kod kadeta, Kaja Javorčić iz SPK Pulfer je bila najbolja u ženskoj konkurenciji, dok je Luka Marinić iz riječkog RAK-a bio najbolji kod dječaka. Andrea Armano, SPK Pulfer i Vito Mužević, RAK,  pobjednici su u kategoriji stariji kadeti, a Antea Vrgoč iz Marulianusa i Filip Pečenec iz Pulfera najbolji su mlađi juniori. Sestra i brat, Barbara i Frane Gilić iz Marulianusa slavili su u kategoriji stariji juniori.

 

Barb