Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Finale Regionalnog kupa 2011
(Rejting 0 od 5)
Sportsko penjanje
Autor: Boris Čujić   
Četvrtak, 27 Listopad 2011 16:14

Proteklog vikenda u Zagrebu je održano posljednje ovogodišnje natjecanje Regionalnog kupa u sportskom penjanju za mlađe kategorije.

Prethodna natjecanja održana su u Radovljici (SLO) te Feistritzu te Judenburgu (AUT). U Zagrebu je nastupilo 108 natjecatelja iz Austrije, Mađarske, SLovenije, Srbije te Hrvatske. Naših je predstavnika bilo 27. Ponajviše iz Zagreba, zatim Rijeke, Pazina, te Bjelovara i Splita.

Od naših predstavnika izdvojiti treba debitantski nastup najmlađe (2004) te najmanje natjecateljice Lare Kmoch (Z top) iz Zagreba koja je borbenim penjanjem u kategoriji cicibana osvojilia 4. mjesto. Istu poziciju u kategoriji U 16 kod djevojčica osvaja Lara Juriša (Velebit). Borna Čujić (Z top) osvaja treće mjesto u istoj kategoriji kod dječaka. Nikola Kramarić (Marulianus ) treći je kod juniora. Zanimljivo da su dječaci iz kategorije U 16 penjali gotovo iste smjerove kao i juniori te postizali bolje rezultate.

 

U ukupnom poretku naši su osvojili nekoliko mjesta na postolju. Tako je kod cicibana Pia Čuljak (Z top) treća. Istu poziciju osvojio je Borna Čujić (Z top) u kategoriji U 16, te Filip Pečenec (Pulfer) kod juniora. Vrijedi istaknuti i četvrto mjesto Luke Marinića (RAK) u kategoriji cicibana, te peto mjesto Filipa Sironića (Hiperaktiv) u kategoriji U 20.

Rezultati zagrebačkog natjecanja : ovdje

Ukupni rezultati kupa : ovdje 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.