Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hrvatska nedjelja u Kranju
(Rejting 0 od 5)
Sportsko penjanje
Autor: Anamarija Marović   
Srijeda, 28 Studeni 2012 14:39

Protekli vikend natjecanjem u dvorani Zlato polje u Kranju, završena je europska omladinska sezona. Na posljednjem natjecanju Europskog kupa priliku je dobila i iskoristila i hrvatska reprezentacija.

Veliki razlog za oduševljenje pružila nam je Barbara Gilić ulaskom u finale u kategoriji juniorki. Za natjecateljicu njene predanosti i volje, osjećaj ulaska u finale sigurno će biti dodatna motivacija za napredak. 

Nakon greške u prvom kvalifikacijskom krugu, Borna Čujić je puno veću inspiraciju imao u drugom pokušaju, u kojem je popeo do 9. pozicije, te u konačnici zauzeo 20. mjesto. U istoj kategoriji, Youth B, nastupio je i Vito Mužević, kojemu je ovo prvo Kup natjecanje i zauzeo 39. mjesto.

U kategoriji Youth A nastupio je Filip Pečenec, koji je također u drugom kvalifikacijskom smjeru postigao bolji rezultat, 12. poziciju, međutim na kraju je zauzeo 23. mjesto.

U kategoriji Juniora, natjecao se i Nikola Kramarić. Pobjednik posljednjeg natjecanja Regionalnog kupa, u Kranju je bio ispod svoje realne kvalitete i zauzeo je 22. mjesto.   

Kraj je sezone, nakon kražeg odmora, počinju pripreme za slijedeću koja u Hrvastkoj starta s prvim natjecanjem planiranom za ožujak. Na svjetskoj sceni za naše natjecatelje, sezona kreće u svibnju. a mi im želimo puno uspjeha  u 2013. 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.