Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Juniori u Grindelwaldu
(Rejting 0 od 5)
Sportsko penjanje
Autor: Adventure Sport Team   
Srijeda, 29 Svibanj 2013 21:35

Prošli vikend u švicarskom Grindelwaldu održano je Evropsko prvenstvo za juniore u disciplini boldering.  

U žestokoj borbi na vrlo zahtjevnim smjerovima u fantastičnoj atmosferi, najbolji je rezultat ostvario Borna Čujić koji je nastupio u kategoriji Youth A. U konkurenciji od 46 natjecatelja Borna je zauzeo 12. mjesto što je odličan rezultat. Ispred njega, primjerice,  nema niti jednog predstavnika bolderaških nacija poput Italije ili Njemačke (zemlje s najvećim bolder dvoranama u Europi). 

U kratkom razgovoru na upit kako je bilo Borna je odgovorio slijedeće:
Imao sam osjećaj da mogu popeti barem 6 smjerova od  8 koliko ih je bilo. Sa šest se je išlo u finale a ja sam ih popeo pet. Par sekundi prije isteka vremena ušao sam u smjer i dohvatio top jednom rukom, ali nisam uspio spojiti. Da sam imao još barem pola minute sigurno bi ga popeo i ušao u finale. Malo sam se kasno razradio, u početku mi nije išlo dobro ali je onda krenulo… 

Drugi naš predstavnik u toj kategoriji splićanin Karlo Jakić zauzeo je četerdeset i četvrto mjesto.

U kategoriji juniora predstavljao nas je Filip Pečenec koji je u konkurenciji 41 natjecatelja zauzeo 35. mjesto. Filip kaže: Smjerovi su bili vrlo zahtjevni i jednostavno preteški za neki bolji plasman.

 

 

 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.