Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Novi rekord Paklenice
(Rejting 5.00 od 5)
Sportsko penjanje
Autor: Anamarija Marović   
Petak, 02 Svibanj 2014 18:26

Nevjerojatnih 15 minuta i 16 sekundi bilo je dovoljno da Jurica i Perica Levatić, poznatiji kao Levatić brothers popnu 160 metara dug smjer, ocjene 6c+, BWSC i postave novi rekord, na ovogodišnjem Big wall speed climbingu, natjecanju koje se od četvrtka 01.05. održava u kanjonu Velike Paklenice.

Već mjesecima cijela hrvatska penjačka javnost sudjeluje u prognoziranju pobjednika i vremena novog rekorda. Iako je glavno natjecanje, Big wall speed climbing planirano za sutra, zbog loše vremenske prognoze, muški dio je održan danas i time su nagađanja završena. Novi rekorderi imaju cijelu godinu da pripreme novo iznenađenja, ako je postizanje novog rekorda uopće moguće.

Drugoplasirani tim u sastavu Emil Mucko i Igor Čorko, puhao im je za vrat i završio s vremenom 15:55, dok je treći tim Fothia, u sastavu Ivan Pevec i Siniša Škalec, s vremenom 22:07. Četvrti su Luka Mudronja i Luka Trumbić, 39:29.

 

Fotografija preuzeta sa službene stranice LEVATIĆ BROTHERS, fotografa Damira Pačića  

 

 

  

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.