Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Novogodišnja regata, Hvar, 28.-31.12.2014.
(Rejting 0 od 5)
Jedrenje
Autor: Adventure Sport Team   
Subota, 27 Prosinac 2014 16:49

Hvar će i ovu godinu završiti okićen jedrima. S obzirom na nepovoljnu vremensku prognozu neće to biti nimalo jednostavno, ali jedriličari su prošlih dana kao i uvijek stigli spremni na otok, spremni za još jedno izdanje Novogodišnje regate. 

Prema predprijavanma od sutra do 31. prosinca na Hvaru će se natjecati 100tinjak juniora i seniora u tri vrste klase Laser i oko 120 kadeta i kadetkinja u Optimistu. Flota je naravno međunarodna, jer je za laseraše Novogodišnja regata na Hvaru zadnja postaja Europa Cupa. Nastup su najavili jedriličari iz Italije, Mađarske, Poljske, Srbije, Turske, Švicarske, Njemačke, Ukrajine, Crne Gore, Austrije, Francuske, Izraela, Indije, Velike Britanije, Rusije, Irske, Slovenije. Bodove će loviti i naše mlade nade. Seniorska olimpijska reprezentacija se mahom odmara, Hvar je prilika da mlađi seniori iskuse kako to izgleda prvi prolaziti ciljem. Danas se zaključuju startne liste, točan broj sudionika bit će poznat navečer, sutra je prvi dan jedrenja. Bit će ovo jedna vrlo izazovna Novogodišnja regata, prilično spartanska, za najhrabrije i najspremnije. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.