Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Svjetski kup Qingdao - Stipanović vodi nakon prvog dana
(Rejting 0 od 5)
Jedrenje
Autor: Zrinka Grancarić   
Utorak, 14 Listopad 2014 19:50

U kineskom Qingdau danas je počela nova sezona Svjetskog kupa, iako je finale izdanja 2013./2014. tek pred nama krajem studenog u Abu Dhabiu. 

Promjene koje Svjetski jedriličarski savez uvodi ove godine u Svjetski kup rezultirale su i u ovom preklapanju kalendara. 

Qingdao još uvijek traži svoje pravo mjesto u kalendaru svjetskog jedrenja, tako da je i ove godine flota razmjerno mala, 171 natjecatelj iz 21 zemlje u šest disciplina. CRO jedra nastupaju u dvije discipline, u samcima Laseru i Laser Radialu, i očekivano s obzirom na konkurenciju nakon prvog dana natjecanja nalaze se u samom vrhu. Među 36 kormilara u Laseru Tonči Stipanović pobijedio je oba današnja plova i vodi nakon prvog dana. Daniel Mihelić se nalazi na petom mjestu, a Filip Jurišić na 18. U Laser Radialu nastupa 12 kormilarki, zasad peta je Tina Mihelić, a osma Ana Zelić. Tina je pobijedila drugi plov dana. Vodi Kineskinja Dongshuang Zhang. 

Prva regata nove sezone Svjetskog kupa traje do 18.listopada.

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.