Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Hrvatska - nova kajakaška destinacija
(Rejting 5.00 od 5)
Kayaking
Autor: Ivan Šafradin   
Subota, 09 Svibanj 2015 21:47

Početkom travnja međunarodna kajakaška ekipa u sklopu projekta promocije Hrvatske kao nove kajakaške destinacije posjetila je tri hrvatske rijeke (Cetinu, Zrmanju i Mrežnicu). 

Domaćini i logisticka potpora na Cetini su bili kajakaši, članovi HGSS-a Ante Kovačić, Ivica Beović, Ivan Kuvačić i Ivan Šafradin.

 

Ekipa koja je posjetila Hrvatsku sastavljena od ponajboljih svjetskih extremnih kajakaša divljevodaša među kojima su David Bain, organizator projekta i Joe Morley, aktualni svjetski prvak u extremnom kajaku, Barnaby Prees trojka iz Velike Britanije, te, Oscar McBurney iz Novog Zelanda, te Adrian Matern iz Njemačke, te snimatelj Kelsey Thompson iz Kanade.

 

U srpnju ćemo nakon premjere u SAD i Kanadi, imati priliku, i mi u Hrvatskoj, ali i u Europi, pogledati film snimljen na ovim atraktivnim lokacijama.

Nadamo se da će nam slični hvale vrijedni projekti dovest još dosta drugih kajakaša i da ćemo im imati priliku pokazati naše prekrasne rijeke te privući neke nove goste u predsezoni kada su rijeke najzanimljivije za spuštanje sa kajacima.

 

Organizatori se izrazili zahvalnost HGSS stanicama Split i Karlovac za pomoć pri realizaciji ovog projekta. 

 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARI


NAJČITANIJI ČLANCI (zadnjih 30 dana)


AS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.