Zaboravili ste lozinku?    Registriraj se
Gotova osnovna obuka
(Rejting 0 od 5)
Kitesurfing
Autor: Ernest Kiseljak   
Utorak, 28 Travanj 2009 22:28
"Ukroti Zmaja - Surfmania.net & Klik.hr - kite škola - powered by CITROEN" ušao je u završnu fazu. Naši su kandidati na plaži Ždrijac pored Nina, službena kite zona Surfmania centra, u dva dana prošli osnovnu obuku.
Prvi nas je dan mazilo jugo od cca 5 - 8 čvorova. Dovoljno za onaj osnovni početnički dio sa malim kitevima od 2 do 4 m2.
Slijedeći dan je prognoza predviđala jugo do 13 čvorova, koje je na žalost malo podbacilo i u refulima završavalo na 10 čvorova, što je pak bilo dovoljno da se obavi veći dio treninga u moru, s uključenim bodydragom (klizanje tijelom kroz more). Naši su kandidati Tina, Danijel i Josip te naša RTL voditeljica Sanja uspješno prošli tu fazu i falilo nam je ta 2 čvora kako bi odradili i završnu fazu početničke kite škole, stali na dasku i glisirali...

Više fotki sa školice imate OVDJE.
 
KOMENTIRATI MOGU SAMO PRIJAVLJENI KORISNICI, PRIJAVITE SE ILI REGISTRIRAJTE!
Podijeli ovaj članak (google, twitter, facebook...)
Adventure Sport Portal on Facebook

ZADNJE SA FORUMA

ZADNJI KOMENTARIAS Forum!

MARKETING

Rubrike

Mi na Adventure Sport portalu želimo svijet učiniti boljim mjestom za život!
Animus 2005. Sva prava pridržana. Članci i fotografije u vlasništvu su Adventure Sport Portala, osim ako nije drukčije naznačeno. Stavovi autora članaka nisu nužno i stavovi uredništva. Ne preuzimamo odgovornost za moguću izravnu ili neizravnu ozljedu ili štetu proizašlu iz sadržaja na Adventure Sport Portalu.